Şimdi Ara

Ev kedisine bayram tatili için kalacak yer için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ankaradayım 4 aylık bir kedim var.Bayramda tatile çıkmayı düşünüyorum ama çevremde herkes de aynısını düşünüyor.Sizce ne yapmalıyım kime emanet etmeliyim?Daha önce böyle bir tecrübesi olan biri var mı?Otellere baktım 9 gün için en az 200 TL istiyorlar bana çok gibi geldi.Tavsiyelerinize açığım.

• Hem tatil yapacağım diyorsun hem kedi besliyorum diyorsun hem de 200TL cok diyorsun. Kedi beslemek sana göre değil. Kediyi sokağa bırak, tavsiye budur.
  • 4 aylık kedi sokağa bırakılmaz !

4 ay önce aklın nerdeydi ?

Bu memleketin bayramı seyranı tatili eksik olurmu ?

Kedi seven birisi de almaz senden kediyi, ona bırakıp kaçarsın diye.

4 aylık kediyi yanına alacaksın, bakacaksın. Kedi, köpek gibi değildir.

yavru mamasını ver, kumunu ver, suyunu ver, kedi seninle her yerde yaşar.

Sakın sokağa bırakma !

sakın...

Çünkü sokağa bırakırsan onu ölüme terkedeceğinden ve onun ölümüne neden olacağını asla unutma !

Kedi oyuncak değildir...

İnsandan farkı yoktur.

5 tane kedim var evimde o yüzden iyi biliyorum.

Bir gün, o kediyi sokağa ve ölüme bırakmadığın için, kendinle o kadar çok gururlanacaksın ki, anlatamam..

Kedi berekettir, kedi bolluktur, kedi mutluluktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Ağustos 2018; 22:44:31 >

• Re-Atum R kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim kedimle mutluyuz geçiniyoruz kimseyi sokağa atmaya niyetim yok ben öyle birşey demedim zaten öyle bir niyetim olsa en basta almazdim.
  • Re-Atum R kullanıcısına yanıt
    Takdir ettim seni. Kedi severlik budur.

Kiminin kedi sevgisi sonsuza kadar

Kiminin kedi sevgisi ilk tatile kadar
  • Satanist birini bul
  • Öğrencilik yıllarımda yani bu seneye kadar bi kedi besliyordum yaz tatillerinde okuduğum şehirde birine emanet edip aylık 400-600TL kediye veriyordum. 200TL hiçbir şey ver gitsin kedi beslemek büyük sorumluluktur.
  • Hocam ortam değişiklikleri kediler için çok kötü oluyor yani arabada taşısanız bile psikolojik olarak çok etkileniyorlar. Bence bulabilirseniz biri her gün eve gelip biraz onunla vakit geçirse yemeğini mamasını verip biraz oyun oynasa en iyisi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.