Şimdi Ara

Ev kiralama ile ilgili bir uygulama yapmaya çalışıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda insanların ücretsiz ev kirası ilanı verebilecekleri ve ev kirası arayanların rahatça ve diğer uygulamalardan farklı bir şekilde bulabilecekleri bir uygulama üzerine çalışıyorum. Uygulamayı Android Studio kullanarak android üzerinden çıkarmayı düşünüyorum. Uygulamanın görünüşünün taslağını çıkardım ve nasıl para kazanacağımı az da olsa planladım. Şuan Python, Java, HTTP ve CSS dillerine çalışıyorum ve uygulamayı Java dili üzerinden yazmayı düşünüyorum. Bu konuda sormak istediklerim:
    1- İşime ortak olacak partner ve çalışanları nereden bulabilirim? ( Freelancer siteleri açık pazar gibi ama tam güvenemiyorum.)
    2- Maddi desteği nereden bulabilirim? (Buradan önce Kickstarter'da bunu sunmaya çalıştım ama sanırım Amerikan vatandaşlığı istiyor. Kickstarter konusunda yardımcı olabilecek yorumlarınızı özellikle bekliyorum.)

• Android Studio cep app geliştirmek için. Backend'i de onun üzerinden mi geliştireceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bentürküm B kullanıcısına yanıt
    526601

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wardon98 -- 6 Kasım 2022; 14:34:21 >
  • 1- iş partneri arama sitesi: Tinder gibi ama founderlar için https://www.foundedapp.com/ veya startup toplulukları ve eğitimleri var. orada tanışabilirsin. Ancak bende fikir var sende kod var gel ortak olalım dersen kimse ortak olmaz. Fikir ucuzdur. Önemli olan uygulamaya geçirmek.
    2- Maddi destek kısmı karışık. Onu forumda değil internette startup kurucuları ile ve blog siteleri ile detaylı araştır derim. Bir sürü kuluçka merkezi falan da var ama app yapmak için çok fazla şeye ihtiyacın yok aslında. Yani maddi destek gerekli mi bilmiyorum.

az önce bahsettiğim app, "Sadece 6 Ayda Sıfırdan Nasıl Mobil Uygulama Yaptık ?" diye yazı ile süreclerini ve senin merak ettiğin çok şeyi cevaplamış.

Ben önce kodu açıp ya allah diye başlayanlardandım ama bu yazıyı ilk okuduğumda dedim ki adamlar daha doğrusunu yapmış.

React Native kısmına takılma. Teknojiyi ister react native ister başka bir şey seçersin o önemli değil. hatta bence ionic daha uygun olabilir böylece hem web hem masaüstü uygulaması çıkarmış olursun. ileride gerekirse native yaparsın.
    Yazıyı okuyunca görürsün ki kodlamaya neredeyse en son geçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 31 Aralık 2019; 15:36:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.