Şimdi Ara

Ev kiramı R.Madrid e Basıcam 500TL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XclusiveX

Usta bak birdaha veriyorum tüyo sağlam yerden

601 Seattle Sounders Portland Timbers 2.5 gol üstü oran 1.70 iddaa'da tabii ki tempobetten oynarsan oran 2.00 falan rahat vardır bu maçta aynı napoli udinese gibi gollü geçecek başka böyle maç yok bu son maç buna 100 tl at ortak

sen kendıne bır konu falan acsan gunluk maclar versen boyle baska baska sayfalardan gozden kacar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Atletico madrid maçı da oldukça çekişmeli geçiyor.. Bakalım üst olacak mı? Diğer kuponda 1 oynamıştım.

Tam ümidi kesmişken, son dakika da Atletico attı golü ve maç üst oldu.. 2-1
  • Girdim iddaa bayiine tek maç değilmiş Barca maçı, Fenere atayım dedim bari oda tek maç değildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali3424

Girdim iddaa bayiine tek maç değilmiş Barca maçı, Fenere atayım dedim bari oda tek maç değildi...

İddaa da iyice sapıttı.. Eskiden derbi maçlara mbs:1 açardı
  • arkadaş ne söylesem bilmem ki; ortalıkta o kadar yorum yapan var ki artık ister istemez güvenin kayboluyor. ama madem ki senin bu üst tahminin tuttu.(bu arada mesajları yeni okuyorum.) 601 e muhakkak üst oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo199

quote:

Orijinalden alıntı: XclusiveX

Usta bak birdaha veriyorum tüyo sağlam yerden

601 Seattle Sounders Portland Timbers 2.5 gol üstü oran 1.70 iddaa'da tabii ki tempobetten oynarsan oran 2.00 falan rahat vardır bu maçta aynı napoli udinese gibi gollü geçecek başka böyle maç yok bu son maç buna 100 tl at ortak

sen kendıne bır konu falan acsan gunluk maclar versen boyle baska baska sayfalardan gozden kacar

evet böyle arada kaynıyor. 3-0 la üst bitmiş maç. Yeni konunu bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.