601 Seattle Sounders Portland Timbers 2.5 gol üstü oran 1.70 iddaa'da tabii ki tempobetten oynarsan oran 2.00 falan rahat vardır bu maçta aynı napoli udinese gibi gollü geçecek başka böyle maç yok bu son maç buna 100 tl at ortak
sen kendıne bır konu falan acsan gunluk maclar versen boyle baska baska sayfalardan gozden kacar
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Atletico madrid maçı da oldukça çekişmeli geçiyor.. Bakalım üst olacak mı? Diğer kuponda 1 oynamıştım.
Tam ümidi kesmişken, son dakika da Atletico attı golü ve maç üst oldu.. 2-1
Girdim iddaa bayiine tek maç değilmiş Barca maçı, Fenere atayım dedim bari oda tek maç değildi...
quote:
Orijinalden alıntı: ali3424
Girdim iddaa bayiine tek maç değilmiş Barca maçı, Fenere atayım dedim bari oda tek maç değildi...
İddaa da iyice sapıttı.. Eskiden derbi maçlara mbs:1 açardı
arkadaş ne söylesem bilmem ki; ortalıkta o kadar yorum yapan var ki artık ister istemez güvenin kayboluyor. ama madem ki senin bu üst tahminin tuttu.(bu arada mesajları yeni okuyorum.) 601 e muhakkak üst oynayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: melo199
quote:
Orijinalden alıntı: XclusiveX
Usta bak birdaha veriyorum tüyo sağlam yerden
601 Seattle Sounders Portland Timbers 2.5 gol üstü oran 1.70 iddaa'da tabii ki tempobetten oynarsan oran 2.00 falan rahat vardır bu maçta aynı napoli udinese gibi gollü geçecek başka böyle maç yok bu son maç buna 100 tl at ortak
sen kendıne bır konu falan acsan gunluk maclar versen boyle baska baska sayfalardan gozden kacar
evet böyle arada kaynıyor. 3-0 la üst bitmiş maç. Yeni konunu bekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme