Şimdi Ara

Ev kirası mı, Kâr payı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Güngören Belediyesi yakınlarında (güven mah.) bir daire var. Yaşı 20-30 arası. Kira geliri 800 lira.

Dairenin konumu belediyeye 2 sokak mesafede, Merter Meydan AVM'ye inen cadde üzerinde.

Sorum ise, Daire satılsa ne kadar eder bilmiyorum. Ama satıp parayı kâr payına koymak mı mantıklı yoksa daireyi elde tutmak mı?

Malum bina eski, istanbulda deprem söylentileri v.s

Şimdi binaya bir şey olsa 12 tane daire var. Hangi daire sahibini bir araya getirip tekrar apartman dikebilirsin ki?

Ayrıca daireyi satıp parayı bankada değerlendirme durumunda ne tür riskler beni bekliyor bilmiyorum.

Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Daire Konumu

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Minare

Arkadaşlar Güngören Belediyesi yakınlarında (güven mah.) bir daire var. Yaşı 20-30 arası. Kira geliri 800 lira.

Dairenin konumu belediyeye 2 sokak mesafede, Merter Meydan AVM'ye inen cadde üzerinde.

Sorum ise, Daire satılsa ne kadar eder bilmiyorum. Ama satıp parayı kâr payına koymak mı mantıklı yoksa daireyi elde tutmak mı?

Malum bina eski, istanbulda deprem söylentileri v.s

Şimdi binaya bir şey olsa 12 tane daire var. Hangi daire sahibini bir araya getirip tekrar apartman dikebilirsin ki?

Ayrıca daireyi satıp parayı bankada değerlendirme durumunda ne tür riskler beni bekliyor bilmiyorum.

Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Daire Konumu

Saygılar

Evi satsan ne kadar ediyor ona göre hesap yapalım ?

• justimefor tam emin değilim ama 160K-200K arası bir fiyat ediyor.

Teşekkürler.
  • arsayi hemen sat pazar gunu fenere bas parayi. Tertemiz 2.60 oran. Handikapli bile girebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.