Şimdi Ara

Ev Kullanıcısı İçin Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asus44

gold sorun çıkarttı mı

Herhangi bir sorun çıkarmadılar,ben de şaşırdım :) giderken teşekkür ettim zaten.Bakalım inşallah ethernet,kablosuz,smart tv kurulumunda bir sorun çıkarmaz,ince ayarları konusunda yardımlarını beklerim,geçen tp-linkin kurulumunda ethernetle kurulum yaptığım casperımla kablosuz bağlanamıyordum,servis falan çözmüştü,ince ayar kurulumunda döküman,video konusunda bana yardımcı olur musun :)
    Herhangi bir sorun çıkarmadılar,ben de şaşırdım :) giderken teşekkür ettim zaten.Bakalım inşallah ethernet,kablosuz,smart tv kurulumunda bir sorun çıkarmaz,ince ayarları konusunda yardımlarını beklerim,geçen tp-linkin kurulumunda ethernetle kurulum yaptığım casperımla kablosuz bağlanamıyordum,servis falan çözmüştü,ince ayar kurulumunda döküman,video konusunda bana yardımcı olur musun :)

• crazyfrogm C kullanıcısına yanıt

buraya bakabilirsin ayarlar için

http://forum.donanimhaber.com/m_91268552/f_//tm.htm

fena modem değil hayırlı olsun umarım sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

buraya bakabilirsin ayarlar için

http://forum.donanimhaber.com/m_91268552/f_//tm.htm

fena modem değil hayırlı olsun umarım sorun çıkarmaz.

Teşekkürler,eve gidince inceleyeceğim,firmware update çok gerekli modem için çok gerekli mi,bir de ben torrent indirmeyi seven bir kisiyim port açmak rahat oluyor mu bu modemlerde,modemi saglikli kullanmak için ne yapmak gerekir,disari cikinca modemi kapatiyorum,Aç kapa çok zarar verir mi modeme ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Konuda cevaplar var evet firmware upgrade sorunu yoksa faydalıdır.

• quote:

Konuda cevaplar var evet firmware upgrade sorunu yoksa faydalıdır.

Kardeşim merhaba,modemin ayarlarını konuda anlattığın şekilde yaptım,port açma aşamasında N12E modelinde port yönlendirme listesinde kaynak IP şeklinde bir kutucuk var,oraya 192.168.1.1 mi yazmam gerekiyor,utorrent kullanıyorum kaynak iyi olmasına rağmen 100kB/s'yi anca görüyor,modemin çekim gücü fena değil arada 4 duvar olmasına rağmen 5 çubuktan 3-4 ünü görüyor,yanıtlarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyfrogm -- 24 Eylül 2014; 13:08:50 >
    Kardeş o da anlatılıyor orada dikkatli oku

• quote:

Göremedim nerede yazıyor,N12E de hizmet adı ile bağlantı noktası aralığında kaynak ip adında bir kutucuk var,bir de bu işlemi yaptıktan sonra modemi yeniden başlatma mı gerekiyor,kablosuz ağdayım şu an bu tür ayarları ethernetli yapmak daha mı güvenli olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfrogm

quote:

Göremedim nerede yazıyor,N12E de hizmet adı ile bağlantı noktası aralığında kaynak ip adında bir kutucuk var,bir de bu işlemi yaptıktan sonra modemi yeniden başlatma mı gerekiyor,kablosuz ağdayım şu an bu tür ayarları ethernetli yapmak daha mı güvenli olur ?

Kardeş akşam yardımcı olurum.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim torrent hızı bir hayli arttı (700kB/s),ama bu yaptığım ayarlardan mı oldu,nasıl anlayabilirim,utorrenti bi açıp kapattım düzeldi,klasik türk mantığı bi kapa aç

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim benim yapmak istediğim şey torrent ile ilgili,torrent indirirken kaynak önemli bunun haricinde utorrent ince ayarlarını yaptım,şu video sayesinde:http://www.youtube.com/watch?v=vcCukaZ4LN4
    Port yönlendirme işleminde bittorent seçeneği gördüm,fotoğraftaki gibi
     Ev Kullanıcısı İçin Modem

Bu işlemi nasıl yaparım ve yaptığımda gerçekten torrent çekim gücü artar mı benim öğrenmek istediğim şey tam olarak bu,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyfrogm -- 26 Eylül 2014; 20:54:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.