Şimdi Ara

EV Mİ KÜTÜPHANE Mİ? ANKET +163 OY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

EV Mİ KÜTÜPHANE Mİ? ANKET +163 OY

(En Son Oy Tarihi: 15.10.2023)
Giriş
    ders çalışma disiplinin yoksa, masanın başına oturamıyorsan açık ve net kütüphane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaeokastron -- 7 Kasım 2022; 23:18:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kütüphaneye bisikletle gidiyorum 5-10 dakikamı alıyor.Evde çalışan dershaneye gitmeyen bir mezun olarak benim için net kütüphane.

Evde çalışmayı çok kez denedim ama bir yerden sonra çalışmayı bıraktığımı fark ediyorum.Dediğim gibi dershaneye gitmediğim ve mezun olduğumdan etrafımda neredeyse kimse yok(sınava girecek olan anlamında).O yüzden çalışan insanları görmek beni motive ediyor.

Şöyle bir durum da var arkadaşım da başka kütüphaneye gidiyor ama oraya gitmesi 1.30 saat sürüyor.Git gel 3 saat yani.Onun gibi durumu olanlar için de ev çok avantajlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben evde çalışamıyorum sürekli LoL giriyorum. Kütüpe gidince de molasız 3 saat çalışıyorum :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu öznel bir konu evinin kütüphaneye uzaklığına evde derse odaklanabilme durumuna göre vs değişir

• Karsilastirilamaz bile. Gecen sene kutuphaneye gitseydim hedefime ulasirdim muhtemelen

• uppo

• kanka iki anket arasında 2 katı fark var daha ne upluyorsun :d

• daha fazla görüş almak için

• upş

• kişiden kişiye değişir tabii ama kütüphane bence. evde dikkat dağıldı mı toplamak zor oluyor.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt

bence ev için 2 kat daha disiplin gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Mart 2023; 17:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.