Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi & 5+1 hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ..........Arkadaşlar; TV den film izlemek için ses sistemi almak istiyorum. TV de Optik Ses, HDMI, USB, Scart, Analog Audio girişlerinin hepsi var (Samsung UE46F6470). Filmleri harici disk ya da usb bellek üzerinden izliyorum. CD/DVD ya da Bluray disk kullanmıyorum. İzlediğim filmler 6 kanal olduğu için 5+1 de sorun olmaz, sesi her hoparlörden alırım. Bazende 4. nesil i7 işlemcili bilgisayarı (ASUS N550JK-CN168H) HDMI ile TV ye bağlayarak izliyorum.
    ..........Şimdi gelelim soruma:
    ..........Bluray li ya da DVD li bir ev sinema sistemi mi alsam yoksa 5+1 ses sistemi mi alsam. Ev sinema sisteminde 500W, 5+1 sistemde gerçek gücü 75W olan bir sistem bana yeterli olur. Açıkçası Ev Sinema sistemi için en fazla 600TL, 5+1 sistem için en fazla 300TL verebilirim. Biraz araştırma yaptım ama buraya model yazıp ta konuyu sınırlandırmak istemiyorum.
    Hem hangi sistemi seçmemi hemde hangi marka hangi modeli seçeceğimi bana tavsiye etmenizi istiyorum.

• Merhaba;

Kardeşim direk doğubanka git derim orada kendinden geçersin fiyat olarak ta iyi ;) Ben de yakında alacağım ama takip ettiğim bir yer baya popüler ve tercih edilen bir yer :)
  • koskoca donanımhaber, sadece bir cevap. o da benim gibi cevap bekliyor...
  • buz61 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse birşey yazmamış çünkü bütçeniz çok düşük;bu paralara alınacak şeyler zaten belli fazlada bir seçeneğiniz yok,600TL.ev sinema sistemi zaten hiç yok.300TL ye sanki bir ara elektronik marketlerde Lg görmüştüm sanki ama tamda emin değilim.Avrli sistem baksan 600TL imkansız,Bluray hazır sistem alsan 300TL ye 5-6 tane Bluray film parası yada 10 defa falan bir sinema parası.Yani bu durumda forumdaşlar size ne tavsiye etsinlerki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buz61 B kullanıcısına yanıt
    Birtane himedia q3 Media player alın 300 lira
    Bir tanede ikinci el z5500 Logitech alın oda 600 falan çok kaliteli bir ses olmaz ama yıkıcı güçlü bir sistem olur odanız da cam kapı sallanır filmleri de bir Hdd den q3 vasıtası ile izersiniz

• Selamunaleykum

Bu bütçede en isabetli tercih olur z5500. Bizzat kullanıyorum gerçi ben uyduları Focal sib ile degistirdim. Biraz farklı oldu ama memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Selamunaleykum

Bu bütçede en isabetli tercih olur z5500. Bizzat kullanıyorum gerçi ben uyduları Focal sib ile degistirdim. Biraz farklı oldu ama memnunum.

Hocam iyi uyum sagladimi z5500 ile focaller.gerci bildigim kadariyla focaller 8 ohm 75 watt.sorun cikarmaz.

• Kendi uydularından çok daha iyi oldu hocam. Tek sıkıntısı uydular z5500 'den pahalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Kendi uydularından çok daha iyi oldu hocam. Tek sıkıntısı uydular z5500 'den pahalı...

Evet orasi oyle.

• peki. ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.