Şimdi Ara

EV YAPIMI (DIY)SUBWOOFER PROJESİ..YENİ SUB YAPILDI. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
11
Favori
10.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Rica ederim.

İnanılmaz ama boya MAT değil resmen resimlerde parlak gorunuyor ve Woofer kabini parlıyor adeta. Boya yapan yer cidden işini çok iyi yapmış. Muhtemelen astarın etkiside var gibi geldi sizin soylediklerinizden sonra. Birde resimlerde woofer için boru kullanmamanız yada kabin içine hava kanalları yapmamanız ilgimi çekti.

Astarin etkisi olmutur muhakkak.
    port konusu biraz farkli hesaplamalara gore yaptigim kutu bass unitesine gore alt frekans egrisini korudugu icin port koymadim kutuya.
    eksileri de var tabi hem kutu daha buyuk olucakti hemde estetik olarak bu kaliteyi tutturmaya bilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

port konusu biraz farkli hesaplamalara gore yaptigim kutu bass unitesine gore alt frekans egrisini korudugu icin port koymadim kutuya.
    eksileri de var tabi hem kutu daha buyuk olucakti hemde estetik olarak bu kaliteyi tutturmaya bilirdim.

Doğru söylüyorsunuz hoparlor özellikle kendi çerçevesi ile gayet şık şekilde duruyor sanki kabinin bir parçası gibi. Boru konusunda o kadar düzgün dururmuydu buda bir risk olacaktı. Bu arada acaba kabine ayak bulup montaj yapabildiniz mi ?
  • quote:

quote:

Doğru söylüyorsunuz hoparlor özellikle kendi çerçevesi ile gayet şık şekilde duruyor sanki kabinin bir parçası gibi. Boru konusunda o kadar düzgün dururmuydu buda bir risk olacaktı. Bu arada acaba kabine ayak bulup montaj yapabildiniz mi ?

Vakit bulamadım ayak için maalesef.
  • Desenize sizin kabin henüz yürümeye başlamamış

Bir kaç link vermek istiyorum size:

Kauçuk ayak: http://www.otounsal.com/makineayaktakozlari.html

Klima vibrasyon kesici ayak: http://www.ozparkaucuk.com.tr/-konik-titresim-takozu-kaucuk-hiz-kesici-damali-model/klima-vibrasyon-sonumleyici-tampon-lastik-aya-54.htm

Ali expres'de ücretsiz kargolu lastik ayak çeşitleri: http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-rubber-foot.html

Bu ürünler direk almasanız bile, eminim sizin kabin için fikir verici olacaktır, tekrardan iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 11 Ekim 2014; 23:16:17 >

• quote:

Desenize sizin kabin henüz yürümeye başlamamış

Bir kaç link vermek istiyorum size:

Kauçuk ayak: http://www.otounsal.com/makineayaktakozlari.html

Klima vibrasyon kesici ayak: http://www.ozparkaucuk.com.tr/-konik-titresim-takozu-kaucuk-hiz-kesici-damali-model/klima-vibrasyon-sonumleyici-tampon-lastik-aya-54.htm

Ali expres'de ücretsiz kargolu lastik ayak çeşitleri: http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-rubber-foot.html

Bu ürünler direk almasanız bile, eminim sizin kabin için fikir verici olacaktır, tekrardan iyi çalışmalar.

Kabin yürümez olurmu hemde nasıl
    teşekkür ederim linkler için.

• Uzun bir aradan sonra ayakları aldım ve montajladım.Sese pek etkisi olmasa da subun horon etmesini engelledi....
     EV YAPIMI (DIY)SUBWOOFER PROJESİ..YENİ SUB YAPILDI.

• quote:

Uzun bir aradan sonra ayakları aldım ve montajladım.Sese pek etkisi olmasa da subun horon etmesini engelledi....

üstad eline sağık çok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Uzun bir aradan sonra ayakları aldım ve montajladım.Sese pek etkisi olmasa da subun horon etmesini engelledi....

üstad eline sağık çok güzel olmuş

Tesekkür ederim.

• Ayaklarda gelince subwoofer kabinin şıklığına şıklık katılmış. Diyerek söze başlayayım ve bir kaç soru da yonelteyim bu fırsatla

Hoparlor etrafındaki çerçeve kendi orjinal çerçevesi mi ?

Şu an o hoparloru kaç watt kaç ohm çıkışa sahip bir anfi ile besliyorsunuz ?
  • quote:

Ayaklarda gelince subwoofer kabinin şıklığına şıklık katılmış. Diyerek söze başlayayım ve bir kaç soru da yonelteyim bu fırsatla

Hoparlor etrafındaki çerçeve kendi orjinal çerçevesi mi ?

Şu an o hoparloru kaç watt kaç ohm çıkışa sahip bir anfi ile besliyorsunuz ?

Çok teşekkür ederim.

Hoparlör etrafındaki çerçeve orjinal evet.

8ohm da 1750watt verebilen bir power amfi ile besliyorum.

Subun kablolaması da 8ohma uygun hale getirildi.
  • Çok güçlü bir amplifikatör kullanmışsınız.

Bende sizinle hoşuma giden bir ürünün resmini paylaşmak istiyorum. (Şimdi anladım nerden ilham aldığınızı MAGNAT ! )

• quote:

Çok güçlü bir amplifikatör kullanmışsınız.

Bende sizinle hoşuma giden bir ürünün resmini paylaşmak istiyorum. (Şimdi anladım nerden ilham aldığınızı MAGNAT ! )

Amfi yi seçerken subun daha büyük versiyonunu alırım düşüncesi vardı aklımda.Ama gerek kalmadı..

magnat güzelmiş

• Bu çirkin seyin alakası yok Yazicioglu ustanin ki ile

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bu çirkin seyin alakası yok Yazicioglu ustanin ki ile

Sağol tuğrul.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt

Valla bu bile daha sevimli

• Kapı kapatma videosu.
    Sub 4+4 2ohma aldım tekrardan daha hissedilir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 30 Kasım 2014; 20:35:53 >
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Hocam eline sağlık cidden sağlam alet olmuş. Geçen akrif subwoofer konu başlığında kapı kapatan sub. Videosunu izledikten sonra kendi kendime "ula bu neymiş böyle" demiştim :) burda cihazı görünce içim gitti. Keyifli dinletiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Hocam eline sağlık cidden sağlam alet olmuş. Geçen akrif subwoofer konu başlığında kapı kapatan sub. Videosunu izledikten sonra kendi kendime "ula bu neymiş böyle" demiştim :) burda cihazı görünce içim gitti. Keyifli dinletiler..

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun...
  • Çok başarılı olmuş tebrikler P3 ise güzel seçim
  • aşmış artık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.