iphone için ir kumanda yapıyor. Bunun hazırı yokmudur acaba, adamın yaptığı kullanımı pek pratik değil. Eminim ki fabrikasyon olanlar oradaki led kadar küçük olabilir. Şayet varsa alırım birtane.
Hocam hazır ürünler varmış İR kumanda için.2 link ekliyorum umarım işinize yarar.Bunlar çok daha kullanışlı duruyor
sagol, olması lazımdı basit ucuz şeyler ama TR de nerde bulabiliriz. yada sipariş verebileceğimiz yerler varmı acaba.
O konuda bir bilgim yok ancak yakında amazon üstünden satışa çıkabilir.Firma diğer ürünlerini oradan satıyormuş
-- Yeni Konular Eklendi.Toplam Konu Sayısı 90'a Ulaştı.Desteğe Devam Lütfen --
Yakında bir light box çalışması yapacağım, malzeme almaya çıkacağım birazdan. Bakalım nasıl olacak. :)
Merakla bekliyorum
daha önce verildiyse kusura bakmayın. pop up flaşı yumuşatmak için nette bir şeyler var, benim bulduğum en iyi çözüm bu.. beyaz köpük görüldüğü gibi kesiliyor ve flaşa takılıyor flaşımız bu şekilde patlıyor farklar da görüldüğü gibi..
Katıkınız için çok teşekkürler.Gayet pratik ve kolay bir yolmuş.
-- Yeni Konu Eklendi --
Bu ayki Amateur Photographer - 20 August 2011 dergisinde teleskop veya dürbünlere DSLR bağlantısı hakkında bir yazı eklenmiş.Meraklıların okumasını tavsiye ederim.Sayfa 59 - 61 arası