Şimdi Ara

### Ev Yapımı Fotoğrafçılık Malzemeleri ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
65
Favori
83.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bokehler bizim kompakttada olurmuki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Bu bokehler bizim kompakttada olurmuki?

Bende pek tecrübe bilgi yok ama şu şekilde olabilir manuel varsa kolayı var en açık diyaframa getirip yakın bir yere odaklayın sonrada odağı bozmadan çekin. Bu şekilde olur diye düşünüyorum.
  • Konu çok güzel olmuş hocam, ne ararsan var. Eline emeğine sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Bu bokehler bizim kompakttada olurmuki?

Bende pek tecrübe bilgi yok ama şu şekilde olabilir manuel varsa kolayı var en açık diyaframa getirip yakın bir yere odaklayın sonrada odağı bozmadan çekin. Bu şekilde olur diye düşünüyorum.

Aynısı bende düşünüyorum valla. Makro gibi odaklayıp uzakları ankaranın gece ışıklarını çekicem. 3sn falan iyi olur. En civcivli kalplisinden.
  • Böyle saçma birşey çıktı. Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.
     ### Ev Yapımı Fotoğrafçılık Malzemeleri ###
  • Diyaframın çapı çok küçük olduğundan, sizin kestiğiniz şeklin de çok küçük olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hangi jelatinli olan acaba ?

41.
  • @Odysséus

Teşekkürler hocam

@impossiblespeed

Sonuç çok güzel çıkmış tebrik ederim gerçekten

@semidos

Hocam büyük ihtimal cam kalın olduğu için tam olmamıştır.Jelatin bulma şansınız olursa onunlar deneyin derim

@HaypurTiryading

Hocam senin bokehler doritos cipsi gibi çıkmış

• Yeni Konu Eklendi
  • @Sh@rKs-PoWeR yeni konu oldukça güzel bende buhar makinesi var onunla demeye çalışacağım çıkış yeri geniş o yüzden dağınık çıkıyor ama ona bir ince uç uydurmaya çalışacağım o zaman bir şeyler olursa buraya eklerim. :)
  • Valla buhar makinesiyle harika olur hocam.Harici flash varsa yandan verirsiniz ışığı gayet güzel olur.Yada masa lambası ile bile olur
  • quote:

Valla buhar makinesiyle harika olur hocam.Harici flash varsa yandan verirsiniz ışığı gayet güzel olur.Yada masa lambası ile bile olur

Harici flash yok güçlü aydınlatıcılar var onun ışığı yumuşatacak engeller koyarım denerim ilk boş vaktimde.
  • Merakla bekliyorum
  • Bende müsayit bir zamanda deneyeceğim. Arama kurtarmada kullanılan 300m range'li fenerlerden var. Yada olmadı bi tane florasan'ı takarm sağ tarafına biryere.
  • @HaypurTiryading Desteğiyle Yeni Konu Eklendi

Toplam 50 konu oldu.Desteğinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 31 Temmuz 2011; 19:32:37 >
  • 50. konu çok güzel olmuş teşekkürler fakat bu devreyi nasıl kuracağız?
  • İşte onu HaypurTiryading'e sormak lazım
  • quote:

İşte onu HaypurTiryading'e sormak lazım

Onu bir elektronikçilere sormak lazım. Çokda zor olduğunu düşünmüyorum ancak asıl önemli fotograf makinenizde tetikleyici girişi olmalı.
  • Böyle devreler ile yapılan birçok ürün buldum ancak biraz prof kaçtığı için eklemedim buraya.Yapması gerçekten zor böyle ekipmanları
  • şu duman olayını denedim buhar makinasıyla sanırım gerçek duman daha iyi performans verir bunda gerçekten zor oluyor ve karton nemlenip buruşuyor ayrıca çekemedim fotoğrafı düzgün olmadı softbox çakması bişey yapıpda onu ışık kaynağı kullandım ve tripod kullanmadım ondandır belki
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.