Şimdi Ara

EVANESCENCE DİNLEYEN VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fiona

ben en çok my immortal ı seviyorum.daha sonra going under ve everybody s fool geliyooo
  • Whisperı dinliyorum sabah sabah..Çok güzel.Kim ne derse desin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Whisperı dinliyorum sabah sabah..Çok güzel.Kim ne derse desin!

bu sabah ben onu dinledim hatta sabaha kadar açık pc hep evanescence hatta imzandakilerin tüm albumleri playlistte sabaha kadar dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 27 Nisan 2005, 11:08:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Whisperı dinliyorum sabah sabah..Çok güzel.Kim ne derse desin!

bu sabah ben onu dinledim hatta sabaha kadar açık pc hep evanescence hatta imzandakilerin tüm albumleri playlistte sabaha kadar dinliyorum

+1
  • bu adam metallica dinleyipte evanescence'nin başarısını kıskananlardan
    quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

şimdi herkes karşı çıkacak ama bence wasat bi gurup bi anda nasıl tutuldu anlayamadım ama bir kaç sebebi var herkes birbirnigaza getirdi ki bu ülkemizde çok olur bi de hiçbi bayan bu tarzda pek basarılı olamadı şimdi eva biraz başarı yakalayınca kadınların kahramanı oldu ayrıca sesi güzel olsada kullanamayınca değeri yok konserleri berbat ötesi bunun için kelime bulamıyorum........ ha buldum bullshit tam oldu galiba

• bu adamda ibrahim tatlıses le beraber metallica ve Rammstein
    dinliyo ve yalının şarkılarını beğeniyo böyle bir sınıf arkadaşım benim hor görmeyin jaymz de aynı acıları çekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

2 günlük bebeleri çok abartiyorsunuz . 3-5 sarki yaparlar ondan sonra ? Fossssss....
    Görüos canli performanslari tek kelimeyle rezalet . Solistleri sarki söylerken kafa sallamaya calismaktan sesini ç1karamiyo Akli sira kafa sallayarak rock yapiyoruz imaji verecekler ya

• Hadi lenn
  • setheer la yaptığı düet dahil bütün parcalarını canlı performaslarını dinliyorum izliyorum
    ve ben amy ye aşığım :)))
  • bende bütün şarkıları var sanıyordum... merak ediyorm "thoughtless" hangi albümünde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

dinlemeyen olduğunu sanmıomm :) süpperr yaaa my immortal_bring me to life_tourniquet

bu sarkıları cok guzel.özellıkle my immortal...
  • My Immortal(Rock Version)
  • bence albümündeki tğm şarkıları güzel hemsi dinlenir
  • my last breath i eklemeyi unutmuşum
  • fallen albümleri süperdi. ardından çıkardıkları canlı performans kasedi olan anywhere but home da süperdi.oradaki yeni şarkıları thouroughtless ve farther away i çok beğendim evanscance hastasıyım
  • sewerim güzel şarkıları war
  • o soruyu "dinlemeyen var mı?" diye soracaktın
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

o soruyu "dinlemeyen var mı?" diye soracaktın

hhhahahahahahahahahahahaha
    çok güldürdün beni yaw

+1
  • ! Sp@sTiK ShoW demedi demeyin ! Az önce Rock In Rıo2004 Festivalindeki Going Under'ı dinledim . Abi gerçekten çok kötü yaaa . Fallen albümü iyiydi şarkıları iyi ama grubun geleceği yok ! Amy Lee yakında free takılmaya başlayacak ! Zaten bi herifle düet yaparak başladı bile
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.