Şimdi Ara

evcil hayvanlar için vücut soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köpeğim için soğutucu yelek almayı istiyorum.İnsanlarda kullanıyormuş ama ben asıl köpeğim için düşünüyorum.Bilgisi olan var mı?Ne kadardır,nerede satılır,nasıl kullanılır?

• Hiç duymadın link varsa verebilir misin
  • Bende duydum ama nedir nasıl birşeydir bilmiyorum.Burada bilen varsa diye sorayım dedim.Bulunca paylaşırım...

• evet yorumlar epey iyi
    alsammı diye dusunuyor insan
  • arkadaşlar merhaba,benimde aynı şekilde bi sorunum var soğutucu mat'lardan aldım kısa bi süre sonra işlevini yitiriyor,yurtdışında yaşayan bir arkadaşımda diğer yelek gibi olan ürünü kullandığı için biliyorum onlarda verimsiz yeleğin içine buz kalıpları yerleştirliyor ve hayvan sırılsıklam dolaşıyor belli bi zaman sonra , açıkçası ben daha pratik bir şey arıyorumhenüz bulamadım ama bulunca mutlaka sizlerler paylaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğim ürünü buldum.
    http://www.ahter.com.tr/8529-HYPERKEWL-EVAPORATIVE-SOGUTUCU-KOPEK-YELEGI,PR-2877.html
    sitesinde.Üstelik 5 'le 10 saat arasıda soğutma yapıyormuş.Siparişi verdim bile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrngklp -- 17 Temmuz 2012; 12:55:27 >

• Köpeğinizin ön tarafını suyla ıslattığınızda köpeğiniz çok iyi bir şekilde serinleyecektir. Şahsen bu tür ürünlere ihtiyaç duymuyorum.
  • Yazlıkta güneşle oldukça haşır neşir oluyor, tüm yazı rahat geçirmesi içinde gerekli diye düşündüm.Ürün geldi ve şu anda gayet memnunum,köpeğimde tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.