Bildirim
Evde Bebek izleme için GoPro kamera
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GoPro'dan güvenlik kamerası olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: HıraX
GoPro'dan güvenlik kamerası olmaz
Neden böyle dediniz? -
İzlemek için illaki bi dvr cihazına bağlamanız gerekecek ve kaydetmek isterseniz gopro ile hafıza sorunu olur çunku o kadar yüksek çozunurlukte kamera sıkıntı yaratır.
Hem de gece karanlıkta (zifiri) çekin yapamazlar bildiğim kadarıyla ama normal bi güvenlik kamerası yapabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tlserkan
İzlemek için illaki bi dvr cihazına bağlamanız gerekecek ve kaydetmek isterseniz gopro ile hafıza sorunu olur çunku o kadar yüksek çozunurlukte kamera sıkıntı yaratır.
Hem de gece karanlıkta (zifiri) çekin yapamazlar bildiğim kadarıyla ama normal bi güvenlik kamerası yapabilir.
Kayıt istemiyorum sadece canlı aktarım yeterli. GoPro kameralar android app ile aynı wifi içinde doğrudan tablet üzerinden izlenebiliyor. sadece karanlık bir odada performansını hiç bilmiyorum. muhtemelen görüntü vermeyecektir. acaba bu kameralar için herhangi bir gece görüş aparatı var mı? -
Evet var fakat ne kadar verim alınır tartışılır, ürün linki bulamadım direk ama bu videodaki ürünü araştırırsanız bulabilirsiniz,hem video gece görüş ile ilgili aklınızda bi fikir oluşturabilir
http://youtu.be/SNRme6MD2M0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X