Şimdi Ara

Evde Biri Var [Hırsızmış gitti] [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlık ne öyle hocam sanki hırsız ailenden biriymiste eve uğrayıp gitmiş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış ama ben bir üst turda daha iyi bir iş çıkarabileceğini düşünüyorum bu yüzden evet.
  • slenderman sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Başarısız CSB
    Kimse resmi incelemedi mi? Üşenmemiş apartmanın yangın merdiveni de çekip atmış..
    Buyrun, sadece resmin rengini açtım, inanmayan orjinal resmi indirip rengi açsın, adam buzdolabındaki gölgesinde hırsız demiş

Evde Biri Var [Hırsızmış gitti] [SS'li]

Adam belki hayalettir

O değilde bu resimde sol kapıda bi yüz var lan.

• CSB
  • eğer gerçekse geçmiş olsun

daha önce böyle bir konu daha vardı. peki bu hırsız diye atılan resimleri görünce kalp atışı hızlanan bir tek ben miyim.?
  • Mesajlarla kanıtlanmış bir csb.
  • Hırsız girse evine korkudan panikten buz kesilir kıpırdayamazsın orda ss almak mı geldi aklına cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahce Cini

quote:

Başarısız CSB
    Kimse resmi incelemedi mi? Üşenmemiş apartmanın yangın merdiveni de çekip atmış..
    Buyrun, sadece resmin rengini açtım, inanmayan orjinal resmi indirip rengi açsın, adam buzdolabındaki gölgesinde hırsız demiş

Adam belki hayalettir

O değilde bu resimde sol kapıda bi yüz var lan.

Nasıl da dikkatle izliyor seni hocam, ruhunu yiyecek belli. Kendince korku hikayesi oluşturmaya çalışırken gerçek korku kapına geldi, mecazen değil hem de. Dikkatli ol geceleri. :)

• quote:

Başarısız CSB

Dh ifşa team gururla sunar

• Kapıların içinde kağıt mı var?
  • 1. Sen balkonda uyuyordun, uyandığın gizlice balkon kapısına baktın.
    2. Balkonda uyurken hırsız nasıl balkondan giriyor?
    3. Sizin evde kaç tane balkon var?
  • buna benzer birsey benimde basima gelmisti.

daire kapisini biri zorluyor biz ses falan cikariyoruz adam evde oldugumuzu anlasin diye adam hala kapiyi zorluyor . kapinin arkasindan adama evdeyiz git diyoz adam ne ictiyse kapiyi zorluyor evde ben annem babanem var . neyse iste elimize bicak aldik içeri girerse vurcam adama polis falan geldi . adam kapiyi acamadi kapida tahta kapi çelik falan değil. bu olaylar yaşanırken bende foruma konu acmistim kimse inanmamisti .

edit aha buda konusu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59577855&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 10 Haziran 2015; 3:20:52 >
  • Ne güzel trollemişsin :D

Gölge

2cisi.

Kamera çekersen ekranı ışık yanarsa senin yüzü gözükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 10 Haziran 2015; 3:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahce Cini

Beyler ben balkonda uyuyordum. Ailem halamlara gittiler. Uyandığımda sesler duydum ve balkon kapısında gizlice baktığımda birinin gölgesini gördüm. Şansıma beni görmedi bende zoom yaparak SS alabildim. Arkası dönüktü heralde. SS aldıktan sonra geri geri giderken boş damacanaya takılıp düştüm. Hemen kalkmaya çalıştım şansıma balkonda sopa vardı bizim. Alıp hemen dogruldum kendime geldim. Geri baktığımda heralde sesi duyup gitmişti ayrıca bu çok değişik bi hırsız çünkü icerinin ışığını falan açmış. Sonra evi aradığım da gitmişti. Benim odama baktım ben odanın balkon kapısını hic açmam odamdada balkon vardı. Ama açıktı ve balkondaki yangın merdiven kapısıda açıktı. Nasıl açtı bilmiyorum hemen kapatıp ailemi aradim geliyorlar şuan. Korkuyorum açıkçası ya beni görseydi?

YANGİN MERDİVENİNİ EKLİCEM.

Edit: hırsız eve bu hic acmadigim yangın merdivenden girmiş.

Edit2: arkadaşlar bazıları aynada telefon yansımış diyorlar o ayna değil buzdolabı o görünen telefon gibi olan ise buzdolabı süsü

Buyrun arkadaşlar bu ayna değil buzdolabı.

Arkadaşlar telefon gibi gözüken bu erikli damacana

Edit: arkadaşlar cuzdanim annenin altınları ve leptobum gitmiş daha giden vardirda çok arastirmadim.

la ömer demek eve hırsız girdi

• Sivas mı samsun mu

•  Evde Biri Var [Hırsızmış gitti] [SS'li]

• kolpa bir csb çalışması
  • Olum Nasıl İnsansınız Siz Eve Hırsız Giriyor Altınları Vs Alıyor Sen Durup Onu İzliyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.