Şimdi Ara

EVDE BÜYÜ BULDUM GALİBA ARAPÇA YAZI (SS) İLLUMİNATİ VAR GALİBA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

EVDE BÜYÜ BULDUM GALİBA ARAPÇA YAZI (SS) İLLUMİNATİ VAR GALİBA

(En Son Oy Tarihi: 11.12.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: denizozkan

Rothschildler size dadanmış kardeş geçmiş olsun

hocam burda o ritchshelder midir nedir açıklar mısınız mobilim iki saat araştırmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Orijinalden alıntı: denizozkan

Rothschildler size dadanmış kardeş geçmiş olsun

hocam burda o ritchshelder midir nedir açıklar mısınız mobilim iki saat araştırmak istemiyorum.

Dünyanın en zengin ailesi bildiğim kadarıyla. Alman kökenli Yahudiler. Benim buraya yazma nedenim bunların Illuminati denen örgütün başları olmaları, adamlar yeni dünya düzeni kurcaklar falan falan işte :D

• Nerde buldun? Bi hocaya falan götür yakma. Nerde buldun derken evin neresinde buldun? O göz, başka varlıkların izlemesi anlamına geliyor, o gözden güç alıyor olabilirler. İlluminatiyle falan da alakasi yok yav takilma ona. Ama hocaya götür derim

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

Nerde buldun? Bi hocaya falan götür yakma. Nerde buldun derken evin neresinde buldun? O göz, başka varlıkların izlemesi anlamına geliyor, o gözden güç alıyor olabilirler. İlluminatiyle falan da alakasi yok yav takilma ona. Ama hocaya götür derim

salonda duvara asılı fakat fazla göze batan yerde degil baya bi senedir var yeni gördüm ben . arkadaşlarım eve gelmiyor o el işareti dabbe filmindede vardı diye

Yanlız kagıdın en solunda bitane maatba adı yazıyor türkçe hatta fiyatı bile yazıyor . galiba para ile alınmış
  • Anladığım kadarıyla bu bir İslamî eser. Her başlığın ardında besmele yazıyor. Sağdaki el işaretinin konusunda da hamd, salât selam var Peygamberimiz (sav) ve ashabına.

O el işareti de arapçadaki kelime çekme usulünü anlatıyor olabilir. Besmeleden sonra yazılar çok karışıyor okuyamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Anladığım kadarıyla bu bir İslamî eser. Her başlığın ardında besmele yazıyor. Sağdaki el işaretinin konusunda da hamd, salât selam var Peygamberimiz (sav) ve ashabına.

O el işareti de arapçadaki kelime çekme usulünü anlatıyor olabilir. Besmeleden sonra yazılar çok karışıyor okuyamıyorum.

hocam büyü olma olasılıgı varmı ? zaten kagıdın en sonunda fiyatı ve bir maatba adı yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Anladığım kadarıyla bu bir İslamî eser. Her başlığın ardında besmele yazıyor. Sağdaki el işaretinin konusunda da hamd, salât selam var Peygamberimiz (sav) ve ashabına.

hocam büyü olma olasılıgı varmı ? zaten kagıdın en sonunda fiyatı ve bir maatba adı yazıyor ?

Hocam yok başlıklar konu başlığı, ve her birinde konu 2, konu 3 gibi cümleyle başlıyor.

Çok büyük ihtimal fıkıh kitabı. Nasıl hızlı yazdıysa mübarek çoğu okunmuyor hala çözmeye çalışıyorum.

• up

• Hocam geçmiş olsun İyi hiç yoktan bedava helva yicez
  • Az bir şey okuyabildim. Bunu sen hangi kitaptan fotoğrafladın? Şemsül Maarif?
    Beni dinliyorsan fotoğrafı kaldır.
    Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Ordaki gözün anlamı : bu yazıları gören bütün gözler ölümün gölgesinde yaşayacak.

Annenize söyleyin, helvayı koysun ocağa.

Mumya izleyip gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Az bir şey okuyabildim. Bunu sen hangi kitaptan fotoğrafladın? Şemsül Maarif?
    Ciddiyim.

kitap degil bir kagit parcasi . belki biri okur diye koydum

• Fotoğrafını çekme günah!1!!1!11!!11

• quote:

quote:

Ciddiyim.

Valla beni dinliyorsan kaldır çünkü bahsettiğim kitaptan alıntılanmış. İnternette araştırırsan görürsün kitabın işlevini.
    Benden söylemesi

• onu gören tüm gözler lanetlidir
  • Tek göz cinleri temsil ediyor sakata gelmeyin bir hocaya falan gidin ciddiyim.
  • Yıl olmuş 2013 büyüye inanan mı var
  • quote:

quote:

quote:

Ciddiyim.

Valla beni dinliyorsan kaldır çünkü bahsettiğim kitaptan alıntılanmış. İnternette araştırırsan görürsün kitabın işlevini.
    Benden söylemesi

Eğer arkadaşın dediği gibi Şemsül Maarif kitabındansa pek ortalarda tutma yada birazcık internetten araştır

• resmı google görsellerde arat belkı iş çıkar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.