Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] (2. sayfa)
-
-
Güzel konu. Önce bilinçlenelim sonra sahiplenelim arkadaşlar.
-
Maşallah hocam :)
Çok güzeller
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki de konunun en önemli kısmı.
Kedi oyuncak değildir, hassas bir çocuk gibi düşünerek alınmalı.
Ben sizi mezun biliyordum :)
Hayırlısı olsun, kendi eviniz olursa daha rahat olacaktır
Alıntı
metni:NOT kısmında yazmıştım, kedi sorumluluktur. Bu konuda çok haklısınız. Kediyi balkona koyup, kedi de kuş yakalamak için için aşağı düşünce 'Benim kedi intihar etti eheheeh' diyen tipler gördü bu gözler.
Binlerce lira verip cins kedi alıp, sonra bu kediyi çiftleştirerek yavruları satan bir sürü insan var. Sorsan çok severler hayvanlarını. Ban yemek için küfür etmiyorum.
-
-
Dislike gelsin cins kedi paylaşanlara verelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalı konu olmuş teşekkürler. Görsem konu açmayıp buraya yazardım Neyse sorularımız olur
Bu da benim yavrucuk 14 gün oluyor ailemize katılalı vicdansızın biri sokağa atmış 20 günlükken biz biberonla besledik 11 günde bu hala geldi 2 günde kumu öğrendi akıllı bıdık bazen severken yiyesim geliyor
-
Hocam selam size sorayım dedim ben bu veterinerin ne yaptığını çözemedim bu gün veterinere gittim 15 gün önce verdiği biberonla içilen mama bitti tekrar almak için ama ısrarla yeter ishal olur deyip yaş mama verdi onu kuru mamayla karıştırıp verin dedi iyi de bu hayvan henüz su içmiyor dedim koy içer dedi abi içmiyor zorla mı verelim? sizin fikriniz nedir? bir de sonradan Laktozsuz süt verin dedi ne iş çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Nisan 2023; 4:59:10 > -
Kedi kaç günlük, veteriner tavsiyesi genellikle doğru olacaktır. Lakin istisnalardan dolayı farklı veterinere danışmakta fayda var
işin aslı veteriner yardımcısı bu hemşireymiş önceden ne kadar bilgisi var emin değilim mübarek veteriner hiç durmuyor yerinde ablam tavsiye etti ona gidiyoruz ayıp olmasın diye de sıkmaya başladı malt alayım diyorum gerek yok küçük diyor ee büyüdü deyip sıvı mamayı kesiyorsun valla bana kafadan atıyor gibi gelmeye başladı şayet veteriner tavsiye etmiyorsa bu lafları. kedi en fazla 35 günlük bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Nisan 2023; 6:30:6 > -
Malt vs için şu an gerek yok.
Farklı veterinere telefon ile arayıp danışabilirsiniz.
Günleri tam net hatırlamıyorum. Lakin benim kedimin yavruları da çok büyümeden kuru mama yemişlerdi.
Tabi ki benim kedim az da olsa emzirip yönlendirme yaptığı için sizin olduğunuz durumdan rahattim.
Sizin çok daha dikkat etmeniz lazım. Bulunduğunuz şehirdeki farklı veterinerleri arayın, görmek isterlerse de kontrole götürebilirsiniz.
Şehir bilgisi paylaşırsanız, daha önceden orada veterinere götürüp memnun kalanlardan öneriler gelebilir.
Çok tatlı :)
Tüyü kadar ömrü olur inşallah.
Maşallah hocam, tüyü kafar ömrü olur inşallah :)
Kolye konusunda şimdiden takarak iyi yapmışsınız, ileride taktığınızda çıkarmaya çalışmaz.
Bir de çok seyehat ediyorsanız arabaya alıştırmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam bu gün denedim kuru mama da yiyor suyu da içer elbet şimdilik şırıngayla azar azar her gün veriyoruz bir de az dediğim sütten az veriyoruz artı veterinerin verdiği tüp çukulata gibi vitaminde var onu da veriyoruz hatta bu gün kaba su koyup ben yaladım o da gelip ağzıyla dokundu elbet öğrenecek bence aşırı keyifli ve oyuncu yazı bile yazamıyorum klavyeye atlayıp tuşlara basıyor hep ellerimle oynuyor bursanın ilçesindeyim hocam veteriner çok da işte ablamın öğrencisiydi bu kıramadık haftaya çağıracak zaten kontrole yavrucukta sıkıntı yok aslında şuan olmadı başka veterinerle de görüşürüm
-
İnşallah hocam birde uyuma evi aldım çok sevdi kucakta rahatsız uyumaktan kurtuldu yapan işi biliyor valla
EKLEME: Gece Su kabına su koyup yaladım gelip burnunu sokup gitti demiştim ve bu sabah su içmeye başladı cin bunlar ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Nisan 2023; 20:57:54 >
-
Maşallah hocam :)
Ev güzel olur, büyüyünce daha hoş olması için yanınıza alıştırmanızı tavsiye ederim.
Nasıl alışırsa öyle gidiyor
Yanlış anlamadıysam ablanız da veteriner.
Eminseniz sorun yok hocam :)
Evet, bazı şeylerde sizin desek çıkmanız iyi olacaktır, bir de hareketli olması inşallah hafifler yoksa ileride çok sıkıntı yaşarsınız
Nereden bildiğimi sormayın
İşin şakası tabi, tebessüm edebiliyorsanız iş bitmiştir :)
Yok hocam ablam edebiyat öğretmeni veteriner onun öğrencisiymiş veterinerlikten mezun olunca veteriner olmuş. ben hareketli kediyi severim ama az büyüsün geçer bence çünkü şu an tam oyun zamanı her şeyi oyun sanıyor yani öyle her şeye saldırmıyor elimle oynuyor ayakla falan oynayıp bırakıyor ki rahmetli kedim de öyleydi oynardık sakinleşirdi sonra Artı evi rahat uyusun diye aldım hep kucaktaydı rahat uyuyamıyordu yoksa ben 16 gün oldu geleli yalnız kalmasın diye onunla aynı odada yatıyorum sabah zaten evinden çıkıp boynuma girip gıdıkta uyuyor alışmada sıkıntı olmaz bence
Bir de suyu içince rahatladık neşe de sıkıntı yok görünüyor kuru mama su hepsi iyi yiyip içiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Nisan 2023; 2:16:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X