Şimdi Ara

Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]

Durum bu hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel konu. Önce bilinçlenelim sonra sahiplenelim arkadaşlar.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam :)
    Çok güzeller

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Belki de konunun en önemli kısmı.
    Kedi oyuncak değildir, hassas bir çocuk gibi düşünerek alınmalı.

• Ben sizi mezun biliyordum :)
    Hayırlısı olsun, kendi eviniz olursa daha rahat olacaktır

• Alıntı

metni:
    NOT kısmında yazmıştım, kedi sorumluluktur. 

Bu konuda çok haklısınız. Kediyi balkona koyup, kedi de kuş yakalamak için için aşağı düşünce 'Benim kedi intihar etti eheheeh' diyen tipler gördü bu gözler.

Binlerce lira verip cins kedi alıp, sonra bu kediyi çiftleştirerek yavruları satan bir sürü insan var. Sorsan çok severler hayvanlarını. Ban yemek için küfür etmiyorum.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Eveeeet bi aydır bizimle sanırım bakışlara çalışmamız lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dislike gelsin cins kedi paylaşanlara verelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu olmuş teşekkürler. Görsem konu açmayıp buraya yazardımEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  Neyse sorularımız olurEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

Bu da benim yavrucuk 14 gün oluyor ailemize katılalı vicdansızın biri sokağa atmış 20 günlükken biz biberonla besledik 11 günde bu hala geldi 2 günde kumu öğrendi akıllı bıdıkEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  bazen severken yiyesim geliyorEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

Hocam selam size sorayım dedim ben bu veterinerin ne yaptığını çözemedimEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] bu gün veterinere gittim 15 gün önce verdiği biberonla içilen mama bitti tekrar almak için ama ısrarla yeter ishal olur deyip yaş mama verdi onu kuru mamayla karıştırıp verin dedi iyi de bu hayvan henüz su içmiyor dedim koy içer dedi abi içmiyor zorla mı verelim?Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  sizin fikriniz nedir? bir de sonradan Laktozsuz süt verin dedi ne iş çözemedimEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Nisan 2023; 4:59:10 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kedi kaç günlük, veteriner tavsiyesi genellikle doğru olacaktır. Lakin istisnalardan dolayı farklı veterinere danışmakta fayda var

işin aslı veteriner yardımcısı bu hemşireymiş önceden ne kadar bilgisi var emin değilimEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] mübarek veteriner hiç durmuyor yerinde ablam tavsiye etti ona gidiyoruz ayıp olmasın diye de sıkmaya başladı Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  malt alayım diyorum gerek yok küçük diyor ee büyüdü deyip sıvı mamayı kesiyorsunEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  valla bana kafadan atıyor gibi gelmeye başladı şayet veteriner tavsiye etmiyorsa bu lafları. kedi en fazla 35 günlük bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Nisan 2023; 6:30:6 >
    Malt vs için şu an gerek yok.
    Farklı veterinere telefon ile arayıp danışabilirsiniz.
    Günleri tam net hatırlamıyorum. Lakin benim kedimin yavruları da çok büyümeden kuru mama yemişlerdi.
    Tabi ki benim kedim az da olsa emzirip yönlendirme yaptığı için sizin olduğunuz durumdan rahattim.
    Sizin çok daha dikkat etmeniz lazım. Bulunduğunuz şehirdeki farklı veterinerleri arayın, görmek isterlerse de kontrole götürebilirsiniz.
    Şehir bilgisi paylaşırsanız, daha önceden orada veterinere götürüp memnun kalanlardan öneriler gelebilir.

Çok tatlı :)
    Tüyü kadar ömrü olur inşallah.

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam, tüyü kafar ömrü olur inşallah :)
    Kolye konusunda şimdiden takarak iyi yapmışsınız, ileride taktığınızda çıkarmaya çalışmaz.
    Bir de çok seyehat ediyorsanız arabaya alıştırmanızı tavsiye ederim.

• Teşekkürler hocam bu gün denedim kuru mama da yiyor suyu da içer elbet şimdilik şırıngayla azar azar her gün veriyoruz bir de az dediğim sütten az veriyoruz artı veterinerin verdiği tüp çukulata gibi vitaminde var onu da veriyoruzEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  hatta bu gün kaba su koyup ben yaladım o da gelip ağzıyla dokundu elbet öğrenecek benceEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] aşırı keyifli ve oyuncu yazı bile yazamıyorum klavyeye atlayıp tuşlara basıyor hep ellerimle oynuyorEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  bursanın ilçesindeyim hocam veteriner çok da işte ablamın öğrencisiydi bu kıramadık haftaya çağıracak zaten kontrole yavrucukta sıkıntı yok aslında şuan olmadı başka veterinerle de görüşürümEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

İnşallah hocamEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  birde uyuma evi aldım çok sevdi kucakta rahatsız uyumaktan kurtuldu yapan işi biliyor vallaEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

EKLEME: Gece Su kabına su koyup yaladım gelip burnunu sokup gitti demiştim ve bu sabah su içmeye başladı cin bunlar yaEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Nisan 2023; 20:57:54 >

Maşallah hocam :)
    Ev güzel olur, büyüyünce daha hoş olması için yanınıza alıştırmanızı tavsiye ederim.
    Nasıl alışırsa öyle gidiyor

Yanlış anlamadıysam ablanız da veteriner.
    Eminseniz sorun yok hocam :)
    Evet, bazı şeylerde sizin desek çıkmanız iyi olacaktır, bir de hareketli olması inşallah hafifler yoksa ileride çok sıkıntı yaşarsınız
    Nereden bildiğimi sormayın

İşin şakası tabi, tebessüm edebiliyorsanız iş bitmiştir :)

Yok hocam ablam edebiyat öğretmeni veteriner onun öğrencisiymiş veterinerlikten mezun olunca veteriner olmuş.Evde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım]  ben hareketli kediyi severim ama az büyüsün geçer bence çünkü şu an tam oyun zamanı her şeyi oyun sanıyorEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] yani öyle her şeye saldırmıyor elimle oynuyor ayakla falan oynayıp bırakıyor ki rahmetli kedim de öyleydi oynardık sakinleşirdi sonraEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] Artı evi rahat uyusun diye aldım hep kucaktaydı rahat uyuyamıyordu yoksa ben 16 gün oldu geleli yalnız kalmasın diye onunla aynı odada yatıyorum sabah zaten evinden çıkıp boynuma girip gıdıkta uyuyor alışmada sıkıntı olmaz benceEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

Bir de suyu içince rahatladık neşe de sıkıntı yok görünüyor kuru mama su hepsi iyi yiyip içiyorEvde kedi bakımı / Sahiplenme süreci [Detaylı Anlatım] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Nisan 2023; 2:16:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.