Şimdi Ara

EVDE KÖPEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Evde köpek beslemek istiyorum yavru alarak. Ben her hayvanı seven bir insanım zaten. Öyle marka safkan köpekde istemiyorum. Ama küçüklüğümden beri alman kurduna bir sempatim vardır şimdi ne yalan söyliyim

Köpek almak dert değil babamın arkadaşları var depolarına bekçi olarak sürekli çiftliklerden köpek alıyorlar. Öyle yerlerden alıcağım bir yavru. Evimiz 2 katlı. Alt kat benim odam. 50metre kare var benim odam. Evde 130metrekare falan. Zemin kat benim odam yeraltında . Günde 3 kere dışarı çıkarma imkanım var. Lise sondayım ama sabahları kapıcıyla anlaşırım akşamda eve gelince ben çıkarırım. Gereken ilgiyi ben ve kardeşim gösterir oda hayvanları çok sever.

Herşey tamam niye konu açtın diyceksiniz. Kafama takılan tek sorun şu. Her ay ortalama ne kadar masraf yapmam gerekir. Yemek+veteriner ücretlerinden bahsediyorum. Bütün aşılarını yaptırcam tabiyki. Sonuçta eve yeni bir çocuk geliyor. Sağlıklı olmasını isterim.

Ha birde Alman kurdu ev ortamında sıkıntı çeker mi? Çok tüy döker mi ?

• Şimdi bir sitede okudum. Eğitimli bir köpek almak bu cinste daha makulmuş. Sosyal bir ırk olduğu için.

Kaynak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.