Şimdi Ara

Evde olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler benim vücut şuan orantılı durumda. Ancak evde spor yaparak sixpack yapabilirmiyim? Az birşey belirgin olsun yeter. Hangi hareketleri günde nekadar yapmam gerek?

Beslenme konusunda Düzenli olarak beslenirim. Günlük:

Sabah 1 yumurta-ocakta elimle pişirdiğim 1 kırmızı biberi beraber yerim.

Öğle yemeği yemiyorum. 2 liralık Meyve püresi gibi birşey yapıyorum.

Akşam mutalaka proteinli yemek yiyorum.

Bu şekilde kilo almaya başladım(yaklaşık 3-4 haftadır uyguluyorum bu diyeti)
    Şimdi aldığım kiloları hafif kas a dönüştürmek istiyorum.

Tavsiye?

• ben 2,5 senedir evde yapıyorum ağırlık setim ayrıca yay filan başka aletlerde var mekik filan da çekiyorum düzenli değil ama kafama estikçe onun dışında 1 ay salona gittim.Ama baya bi kas var hiç diyette uygulamadım.
    Ha ama benim yaptığım da doğru değil ama evde de yapılır yani.
  • internetten p90x ve insanity çalışma programlarına bakmanı tavsiye ederim. insanity tamamen aletsiz vücut ağırlıyla yapılıyor. malum yerlerde bulabilirsin.
  • Evde ve düzenli olarak yapacağım.

@weatore Teşekkür ederim. Bir bakayım.

• olur olur.
    p90x ler hem fazla disiplin hemde fazla zorlama gerektiriyor diye biliyorum ama tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

[DHTUE=http://www.youtube.com/watch?v=DPaam_LH4QY&feature=share&list=LL4jSs6VZ7LtK8yGdeRVMgng][DHTUE=http://www.youtube.com/watch?v=5n3mbzcRHj8&feature=share&list=FL4jSs6VZ7LtK8yGdeRVMgng]

olur olur.
    p90x ler hem fazla disiplin hemde fazla zorlama gerektiriyor diye biliyorum ama tam emin değilim.

evet benim dediklerim vücudu çok zorlar ilk haftayı çıkarırsa devamı gelir ama.
  • Teşekkür ederim beyler. p90x leri deneyeceğim. 1 ay yapabilirsem zaten bırakmam birdaha. Tekrardan teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok farklı düşüncelerle konuya daldım.
  • Evde biryere kadar bu işler salona git .

Sadece 6pack olup kol gogus-omuz olmayınca at şeyine kelebek konmuş gibi oluyor.
  • p90 x in videolarını nerede bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takips...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.