Merhabalar öncelikle arkdaşlar Evde Arabada sistemimi sonuna kadar (son sese) kullanmak istiyorum fakat bunu beslicek bir adaptör hakkında bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi. Sistemim ; Soundmax SX-D2000.1 7500W-RMS 2000W Mono anfi Soundmax Oto Anfi 4000W 4 Kanal Soundmax SX-3900.4 anfi Tweeter Bullet 200W Soundmax SX-TA93 - 2 adet Soundmax SX-M69K Midrange Oval 6x9 Max Power 300W Rms Power 150W - 2 adet Soundmax SX-MX6PRO 16CM 350W Yeni Seri Midrange - 2 adet Visor Oto Bass Kutulu Subwoofer 1200 watt 800 rms < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadmrl -- 28 Mayıs 2022; 18:2:29 > |
Evde Oto Tesisatı için Besleyici önerisi
-
-
belirtilen sistemi son seste sorunsuz kullanabilmeniz için sağlam bir altyapıya ihtiyacınız var. cihazlar son seste çok yüksek ses verir. kapalı odada bu ses çekilmez olur. bu iş zevk meselesi. bu kadar alt yapıya bilginiz varsa ne kadar güç tüketeceğinide az çok biliyor olduğunuzu tahmin ediyorum. bu sistemi arabada kullanacak olsanız 80 amper akü gereklidir. böyle bir sistem yapacak olsam 1 adet sıfır 80 amper jel akü alır, bir adette kaliteli akü şarj cihazı alır, uzun yıllar sorunsuz kullanırdım. akü temiz enerjidir. akü dip ses sorunu yapmaz. led trafosu böyle bir sistemde önermesemde takmış olsanızda 4 kanal anfi için 40 amper, mono anfi için 40 amper 2 adet 12 volt adaptör ile beslemenizi öneririm. tek 80 amper adaptör var mı bilmiyorum.
ya da amaç yüksek ses ise, hiç bunlarla uğraşmayıp, eve 2 adet büyük düğün salonları için kullanılan kabinli 2 yollu hoparlör ve bu kolonları besleyecek düğün salonu amfisi alıp, 220volt ile işi bitirebilirsiniz, bu da bir fikir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 29 Mayıs 2022; 0:52:24 >
-
yardımınız için teşekkürler hocam
-
birşey değil, hayata geçirirseniz sonucu paylaşın.
-
sistemi hayata geçirdim çok iyi güzelde besletici yandı adaptör
-
kaç amper, marka model ne idi? uzun süre kullanılmış bir ürünmüydü? bağlantıda hata yaptınız mı? hiç ses alabildiniz mi? diğer sistem bileşenleri nedir?
-
hocam sistemi güncelledim 2 tane 1000 lik subwoofer 4 tane Midrange 350 Watt 2 tane Tweeter Bullet 200W Soundmax
kullandığım güç kaynağıda 12 volt 40 amper 2 tane aldım subwoofera ayrı 12 volt 40 amper bağladım midrangelere ayrı 12 volt 40 amper bağladım sesleri bozmadan dinliyordum fakat basslara bağlı olan adaptör yandı bende bugün gittim hp 12v 82 amper adaptör aldım bir tane şuan çalışıyor ama bu saatte ses açamam deneyemedim yeni bağladım ama ben işimi sağlama almak için galiba bir tane daha 12 volt 82 amper adaptör alıcam kısık seste dinlememe rağmen adaptör fazla sıcak şuanda çift fanlı birde
-
adaptörler sıfır idi 1 ay kadar kullandım basslara bağlı olan yandı dandik markaydı ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X