Şimdi Ara

#evdekaltürkiye,acil durum alarmı,vodafone ve iphone geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yahu abicim nedir senin bu ergenlerle alıp veremediğin, sen hiç ergen olmadın mı, ya da çocuğun varsa o hiç ergen olmadı mı?

Dolanmış diline bir ergen lafı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 sayfa beni çekiştirmişsiniz, boş beleş ne diyeyim, şu forumda benim kadar az öz takılan kaç kişi var, biri sorduğunda bildiğim birşey varsa yazarım, onun dışında etliye sütlüye karışmam, biri gitmiş 10 yıl öncesi ilk ios dönemi mesajını bulmuş, biri gitmiş apple funboy yapmış, biri gitmiş yurt dışı bilmem ne demiş, evt bir çok burs ile bir çok yere davet aldığım doğrudur, konu ile bağlantısı olan bir noktada belki demişizdir, görende gsm forumunda bu sabah santoriniye kahvatıya gittik muhabbeti yaptık sanacak... kendi bilmez biri saçma sapan bize vowifi, volte dersi verince nasıl cevap verilmesini bekliyorsunuzda ben adama laf sokunca yurt dışı muhabbetinde benle dalga geçiyorsunuz, görende yurt dışında ibizada köpük partisine yada mikanosta after partye gitme muhabbeti yaptık sanacak pes...

ciddi ciddi adam tek tek mesajlara bakmış digital dedektiflik yapmış 10 yıl öncesini fln taramış bu nasıl bir ruh halidir, bu nasıl bir sapkınlıktır anlamak güç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 25 Temmuz 2021; 21:30:48 >

• maaart M kullanıcısına yanıt

Hocam alındıysanız mesajları sileyim mizah amaçlı yazmıştım sadece,

Velhasıl sizinde vodafone konusunda objektif ve şeffaf yazmaya davet ediyorum,evet kötü yanları var hızlar yavaş lakin yazdığında ilgileniyolar,siz olayı çok aşırı vahim korkunc bir duruma sokuyorsunuz.Sürekli bir kötüleme halindesiniz.

İnsan hata yapa yapa ögrenir orada size katılıyorum yanlıs yapmadan doğruyu çoğu kişi bulamaz, kimse dört dörtlük degildir elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

yok hocam ne alınacağım, umrum olmaz bu tip konular, sadece komik olmuş, ben çoğu postu okumuyorum bile, kırk yılda bir foruma bakıyorum, vodafone ile ilgilide özel bir şeyim yok, sadece çok sorun yaşandığı için sizin algınız o yönde olmuş, ben gidipde hadi bugün vodafone gömelim diye başlık mı açıyorum, kaç yılda toplam kaç mesaj atımışız ki, işi gücü bırakıp vodafone saralım.

Ben 2 sene kadar kullandım bilmiyorum bana denk gelmemiş olabilir belki ama  

Foruma bakıyorum vodafone resmen felaket tellalı gibi dolandırma felan bunlarda,müşteri temsilcisi azarlıyo felan diyolar,yani faturaya cihaz yansıtmalar felan...

Ya ben cok iyimser baktım olaya yada vodafone milleti gafil avlamış sürekli.

vodafone sorunlu değil başı boş bir firma, kimin ne yaptığı belirsiz, basit sade bir kullanıcı iseniz sorun yaşamazsınız, babaannemin hattı vodafone hiç bir kullanımı yok, sadece acil birşey olursa diye yanıda durur dolayısıyla hiç bir sorun yaşamadık, ama işiniz müşteri hizmetlerine, bayiye vb bir yere düşerse geçmiş olsun...

• Ya şu netleşsin.

Sedat memnun kalır Türk Telekom'u sever, Serhat memnun kalır, Vodafone'u sever, Sergen memnun kalır Turkcell'i sever.

Herkesin kendi hayatıdır, sevmiyorsan kullanma bitsin gitsin.

Ama @maaart'a söylemek istediğim şu ;

Sadece istediğim şey, iyi eyvallah yardımcı oluyorsun sağol ama cevap verirken sanki küfür edermiş gibi cevap veriyorsun.

Azıcık güzel cevap versen, kibar olsan, kimseye posta koymasan, argo kullanmasan güzel olmaz mı hocam?

Bak birde aynı güzel şehirde oturuyoruz, ama hatırlarsan bana sahte izmirli demiştin, her neyse..

Bak bana PM'den yazdığın hakareti söylemiyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 25 Temmuz 2021; 22:16:13 >
  • Ne yazmışım hatırlamıyorum ben bir sey, iki tane vaktinin azilli Turkcell günümüzün Vodafone funboyu dışında kimseye özel dikkat etmedim, ne olduğunu dahi hatırlamıyorum, ama kolay kolay kötü bir sey yazmam özelden hatta özele pek girmem bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ufak bir argo kullanmıştınız.

Ban yemiştiniz bir kaç gün ve bende hak ettiniz tarzında birşey yazmıştım, ama önemi yok her neyse, sağlıklı günler iyi geceler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

3 operatör içinde baz istasyonu talep açtım bakalım tuketicisikayet.btk.gov.tr'den umarım geri dönüş sağlarlar.Para isteyen önce hizmet getirsin,kim müsteri kazanmak istiyor göreceğiz bakalım🤔

İlk adım turk telekom'dan geldi geri dönüs sagladılar beklemedeyiz 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 26 Temmuz 2021; 10:35:41 >
    Turk Telekom her müşteriye öyle yapıyor, maksat müşterinin içi rahat olsun. Bana da iyileştirme çalışması yapılacaktı bölgemde ama ne gelen ekip var, ne giden ekip hız yine aynı.

Hayalet ekip sanki hiçbir yerde görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.