başlıgı görünce çölden falan yazıyon sandım akrep miiii hemde istanbul da hayda nasıl oluyor yaaaa
bende üsküdarda doğmuş biri olarak senelerdir akrep nedir bilmezdim hep televizyondan görürdüm kerataları. ancak bir önceki kiradaki evdede 2 sene önce parçalarını görmüştüm. kapımızdaki kedi onunla oynayıp parçalamıştı. şuanki evimin çevresindeki evlerdede oluyormuş. 2 katlara hatta 3. katlara çıktığı bile oluyormuş. bu olayı pek gündeme getirmiyorlar ancak sorunca söylüyorlar. yan komşumda bizden daha fazla oluyormuş. geçen televizyonun üzerinde görmüş. (sanırım haberleri merak etmiş kerata ) tabi insanları görünce kaçıyorlar. tv nin içine girmiş. ilaçladılar kaç deva ama yine çıkıyorlar. hayırlısı ne diyelim.
üzerine benzin dök yak
quote:
Orjinalden alıntı: pardus
quote:
Orjinalden alıntı: pygocentrus35
Kapı önlerini boyuna 1 karış kaz ve su doldur.
Olur. Birde suya 5000 volt elektrik de vereyim. yüzme biliyorlarsada karşıya geçme ihtimalleri kalmasın
Güldürmek istedim sadece. Suya elektrik verme şansın yok bu arada!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pardus
quote:
Kapı önlerini boyuna 1 karış kaz ve su doldur.
Olur. Birde suya 5000 volt elektrik de vereyim. yüzme biliyorlarsada karşıya geçme ihtimalleri kalmasın
Güldürmek istedim sadece. Suya elektrik verme şansın yok bu arada!
bende çok güldüm mesajınızı okuyunca ve latifenize latife ile karşılık verdim sadece.