Şimdi Ara

EVDEKİ AKREPLERDEN NASIL KURTULABİLİRİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: imjuli

başlıgı görünce çölden falan yazıyon sandım akrep miiii hemde istanbul da hayda nasıl oluyor yaaaa

bende üsküdarda doğmuş biri olarak senelerdir akrep nedir bilmezdim hep televizyondan görürdüm kerataları. ancak bir önceki kiradaki evdede 2 sene önce parçalarını görmüştüm. kapımızdaki kedi onunla oynayıp parçalamıştı. şuanki evimin çevresindeki evlerdede oluyormuş. 2 katlara hatta 3. katlara çıktığı bile oluyormuş. bu olayı pek gündeme getirmiyorlar ancak sorunca söylüyorlar. yan komşumda bizden daha fazla oluyormuş. geçen televizyonun üzerinde görmüş. (sanırım haberleri merak etmiş kerata ) tabi insanları görünce kaçıyorlar. tv nin içine girmiş. ilaçladılar kaç deva ama yine çıkıyorlar. hayırlısı ne diyelim.

• üzerine benzin dök yak
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus

quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

Kapı önlerini boyuna 1 karış kaz ve su doldur.

Olur. Birde suya 5000 volt elektrik de vereyim. yüzme biliyorlarsada karşıya geçme ihtimalleri kalmasın

Güldürmek istedim sadece.
    Suya elektrik verme şansın yok bu arada!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pardus

quote:

Kapı önlerini boyuna 1 karış kaz ve su doldur.

Olur. Birde suya 5000 volt elektrik de vereyim. yüzme biliyorlarsada karşıya geçme ihtimalleri kalmasın

Güldürmek istedim sadece.
    Suya elektrik verme şansın yok bu arada!

bende çok güldüm mesajınızı okuyunca ve latifenize latife ile karşılık verdim sadece.

• bende bunu izliyordum şimdi..

camel spider and scorpion

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=6692415
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.