Şimdi Ara

Evdeki Ana şartel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Evdeki ana şartel sürekli atıyo çamaşır makinesi,fırın veya böyle çok elektirik yiyen şeyler takılınca.Ana şartelin ordada ayrıca bi yanık kokusu geliyor.Benim mereak ettiğim bu sorun önceleri yokdu ve biz sorunsuz kullanıyoduk.ana şartel 32A şartelmi bozulmuştur sizce yoksa düşükmü geliyo.düşük geliyosa önceden niye problem yokdu aynı aletler vardı evde,bu yanık kokusunun sebebi ne olabilir,eğer yüksek 40A 45A taksak allah korusun yangın çıkabilirmi

• yanık kokusu sarteldenmı yoksa kablolardanmı ona dıkat et kablodansa dua et ılkı atmıs ama sertelden se yukselte bılrısn dıye dusunuyorum .ama değiştirmemeni tasiye ederim çünkü atması normaldır yangın cıkabılır ev hatının gucu onemlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurcan185 -- 21 Aralık 2013; 20:37:05 >
  • Sürekli atan sigortanız markalımı? yok çin malı falansa genelde bir süre sonra üzerinde vaadettiği amperi kaldıramıyor. Başıma geldi, kaliteli bir sigorta ile değiştirdim sorun çözüldü.
  • Öncelikle kabloları kontrol edin yanık kokusu kablolardan geliyorsa adam gibi bir elektrikçi çağırın kablolarda sorun yoksa kaliteli bir sigorta alın (siemens) yolunuza devam edin.
  • Kablonun bağlandığı noktadan ark (kıvılcım) yapıyorsa yanık kokusu ondan olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Kablodan geliyo şartelden gelmiyo,normal ev aletleri çalışırken bişey yokda ama ağır elektirik harcıyan bişey çalşınca sıkınıtı yapıo :S
  • Eve yeni cihaz aldiysaniz onunwatt degeri yuksek olabilir sikinti cikarir. Yada yuksek watt li seyleri daha once hic ayni anda acmamissinizdir (buzdolabi, isiticilar, mikrodalga, guclu bi pc vsvs). Simdi ayni anda acinca olmustur. Eger bu cihazlari ayni anda kullanmak zorunda degilseniz degistirmenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eve yeni cihaz aldiysaniz onunwatt degeri yuksek olabilir sikinti cikarir. Yada yuksek watt li seyleri daha once hic ayni anda acmamissinizdir (buzdolabi, isiticilar, mikrodalga, guclu bi pc vsvs). Simdi ayni anda acinca olmustur. Eger bu cihazlari ayni anda kullanmak zorunda degilseniz degistirmenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin cevapları için teşekkürler benim en çok merak ettiğim o yanık kokusunun gelmesi :S hafta içi bi elektirici çağırmak şart oldu herkese iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.