Hocam bu ates elementi oldugu icin fire resistance i var o yuzden evi atese de veremezsiniz.
Sen ona zarar vermekten korkuyorsun ama o korkmaz. Riske atilacak mevzu degil bu
ben evde böle bişe görsem bütün raid kutusuunu üstüne boşaltır yere düştükten sonra terlikle ezer daha sonra üstüne kolonya döküp yakar küllerini ayrı ayrı peçetelere koyup birini kuzey amerikaya diğerini güney amerikaya kargolar daha sonra kargoladığım kişilerinde külleri 2ye ayırıp yarısını bi denize diğer yarısını başka bi denize dökmelerini isterdim
boynunu yaklastır ve seni ısırmasını sağla.örümcek adam olurusn.
Evi yak hocam kendi isteğiyle çıkacaktır.
Üstüne işe
Benzin döküp yak evi biran önce
harikasın hocam. örümcek şuan kayboldu, ortaya çıktığında bu yöntemi uygulayacağım. teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: exponent
harikasın hocam. örümcek şuan kayboldu, ortaya çıktığında bu yöntemi uygulayacağım. teşekkür ederim.
Vallah helal olsun. Allah'ın yarattığı canı öldürmuyorsun. Kimi var öldürür artistlik yapar. Onu yakalayıp yada ellemeyip yaşamasını izin vermiyorlar. 10 saniyelik is
Doğada bir hayvan ne kadar renkliyse o kadar zehirlidir (istisnaları var)
Havluya sarıp atamiyorsan yada sineklikle falan vuramiyorsan üstüne su atıp ezebilirsin zehirli olabilir bence hiç yaşatma ama cesaretim var diyorsan kavanozu kapat üstüne besle hayvanı