Merhaba arkadaşlar sanırım böyle bir durum söz konusu oluyor?Yani ben kız arkadaşımın yalan söyleyip söylemediğini anlamak istiyorum.Bana msn ye girmiyorum diyor ama ben pek inanmıyorum.Yalan söylüyorsa şutlicam kendisini.Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.
valla ben daha önce hiç duymadım...
Anlamadımki Bişey
konuya açıklık getirirmisin
msn check sniffer var oraya ip sini yaz görürsün konuşmalarını başka pc'den..ama ağ bağlantın olması lazım heralde tam emin değilim uzun zamandır kullanmıyorum
Değerli arkadaşlar demek istediğim benim evdeki bilgisayarımda kim msn ye girerde yazışırsa bu yazışmalar başka bir bilgisayara örneğin benim iş yerindeki bilgisayarıma nasıl ulaşır(anlık ileti olarak değilde dosyada saklanıyor tahminimce).Küs olduğum bi yakınım bu şekilde bişey yapmış ondan öğrenedim, buraya bi danışmak istedim.Saygılar
Senin PC'de Kayıtlı Olan İleti Geçmişlerini Başka PC'ye Aktarmak İstiyorsun İleti Geçmişindeki Dosyaları Rar'la rapide upload et iş yerindeki PC'ne İndir
quote:
Orjinalden alıntı: coco34
Değerli arkadaşlar demek istediğim benim evdeki bilgisayarımda kim msn ye girerde yazışırsa bu yazışmalar başka bir bilgisayara örneğin benim iş yerindeki bilgisayarıma nasıl ulaşır(anlık ileti olarak değilde dosyada saklanıyor tahminimce).Küs olduğum bi yakınım bu şekilde bişey yapmış ondan öğrenedim, buraya bi danışmak istedim.Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme