Şimdi Ara

Eve gelen Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bende teledunya+uydunet var. Tvnin de dahili uydu alıcısı var. Teledunyanın uydu alıcısına takılan kabloyu tv ye takıp tvnin alıcısı uzerinden kanal izlemem mumkun mu direk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Televizyonunuz DVB-C uyumlu ise conax modül aracılığı ile yayınları uydu alıcı olmadan izleyebilirsiniz. Modül ile teledunya kartını tvye bağlayabilirsiniz. Önce tv uyumlu mu ona bakın sonra conaxı araştırın derim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Televizyonunuz DVB-C uyumlu ise conax modül aracılığı ile yayınları uydu alıcı olmadan izleyebilirsiniz. Modül ile teledunya kartını tvye bağlayabilirsiniz. Önce tv uyumlu mu ona bakın sonra conaxı araştırın derim..

Hocam teledunya kanallarını değil de normal kanalları izlemek yeterli. Daha doğrusu tvden kayıt yapabilmek için hdmi kabul etmiyor. Derdim o.
    Yani teledunyaya bağlanan kablo normal çanak anten kablosu mudur? Onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

quote:

Televizyonunuz DVB-C uyumlu ise conax modül aracılığı ile yayınları uydu alıcı olmadan izleyebilirsiniz. Modül ile teledunya kartını tvye bağlayabilirsiniz. Önce tv uyumlu mu ona bakın sonra conaxı araştırın derim..

Hocam teledunya kanallarını değil de normal kanalları izlemek yeterli. Daha doğrusu tvden kayıt yapabilmek için hdmi kabul etmiyor. Derdim o.
    Yani teledunyaya bağlanan kablo normal çanak anten kablosu mudur? Onu merak ediyorum

kablo tv olarak evet aynı kablo. rg6 yada daha eski rg59.

ama sinyal olarak ktv sinyal taşır. ucunda f konnektör vardır onu tv ye direk bağlamak istiyorsan konnektörü söküp anten fişi takmalısın. aslında kayıt hdmi falan anlamadım

inş bilgiler işine yarar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

quote:

kablo tv olarak evet aynı kablo. rg6 yada daha eski rg59.

ama sinyal olarak ktv sinyal taşır. ucunda f konnektör vardır onu tv ye direk bağlamak istiyorsan konnektörü söküp anten fişi takmalısın. aslında kayıt hdmi falan anlamadım

inş bilgiler işine yarar

Hocam tvnin canlı yayını kaydetme ozelliği var. Fakat bu ozelliği kullanmak için tvnin dahili uydu alıcısını kullanmam gerekiyor. Bu yuzden sordum. Dediğiniz deneyeceğim teşekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.