Şimdi Ara

Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
34
Favori
14.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moralim bozuk olduğunda açarım bu konuyu bütün yorumları okurum düzelir bir anda.
  • adam kol gibi bıraktıysa tıkanır tabi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan dayanamıyom kahkaha atacam kendimi sıkmaktan mosmor oldum konu ilk acıldıgında ne güldüydüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Ulan dayanamıyom kahkaha atacam kendimi sıkmaktan mosmor oldum konu ilk acıldıgında ne güldüydüm

+1

Meğer forumdaki amma bok parçalama hayali olanlar varmış.
  • Oyyy oyyy ulan efsane konulardandı haaa bak gene gülme tuttu
  • yarıldım ya
  • :D morelin bozuk olunca gel gir bu konuya hahaha
  • Efsane ya
  • Ama ne güldüm favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimitedEdition

quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

Orijinalden alıntı: LimitedEdition

quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

eski iş yerimizde sahada çalışan salih ustamız vardı. öyle etkili büyük abdest yapardı ki onun ardından en aşağı 3-4 saat kimse tuvaleti kullanmaya cesaret edemezdi. inanılmaz bir koku yayılırdı, manzara iğrenç olurdu, temzilikçiler ekstra mesai yapardı. söylediğine göre daha önce çalıştığı bir yerde tuvaleti öyle tıkamış ki vidanjör bile açamamış. tuvaleti en sonunda beton döküp kapatmışlar, yeni tuvalet yapmışlar.

Öldüm la gülmekten

allahım gözümden yaş geldi

yapma yeter

bida okudum bida öldüm gülmekten

• Bizim orda dandik bi lisede okuldaki tum sabunluklara yapılıp üstüne azcik bir Hindistan cevizi aromali sabun döküyorlarmıs sabunluga micildigini da duymustum

• Hocam bizim üst komşuların klozetinde hiç böyle bir sorun yok.Çünkü tuvalete içini boşalttıktan sonra .ötünü peçeteye sürüp "Havalandırma Boşluğu"ndan aşağıya bırakıyorlar.Bir gün tuvaletten pis bir koku geldiğini fark ettim(Burnu olmayan ağzıyla bile kokuya duyarlılık gösterebilirdi).Havalandırma camını bir açtım ki boklu peçete sanat eseri gibi dalgalanıyor pencerede.O boklu peceteleri çıktığı yere sokmak vardı ama taşındılar kurtulduk

• ulan ilk gördüğümde ne gülmüştüm
  • Vay be Anılarım gözümde canlandı

*Dipnot 1 ay önce o altımdaki komşu kızlarının tam karşı dairesine taşındım, malesef alaturka tuvalet gitti sadece alaturkası kaldı
  • quote:

eski iş yerimizde sahada çalışan salih ustamız vardı. öyle etkili büyük abdest yapardı ki onun ardından en aşağı 3-4 saat kimse tuvaleti kullanmaya cesaret edemezdi. inanılmaz bir koku yayılırdı, manzara iğrenç olurdu, temzilikçiler ekstra mesai yapardı. söylediğine göre daha önce çalıştığı bir yerde tuvaleti öyle tıkamış ki vidanjör bile açamamış. tuvaleti en sonunda beton döküp kapatmışlar, yeni tuvalet yapmışlar.

Sırf bu mesajı alıntılamak için mobilden 2g hızıyla 10. Sayfadan 3. Sayfaya kadar büyük bir azimle sayfalar arasında cebelleştim ama değdi.

Not: Bu gibi faciaların her zaman pis su gider borularının çaplarının ve tuvaletlerin yetersiz form factor'lerinden kaynaklandığını düşünmüşümdür.

• Yine güldürdü

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Sırf bu mesajı alıntılamak için mobilden 2g hızıyla 10. Sayfadan 3. Sayfaya kadar büyük bir azimle sayfalar arasında cebelleştim ama değdi.

Not: Bu gibi faciaların her zaman pis su gider borularının çaplarının ve tuvaletlerin yetersiz form factor'lerinden kaynaklandığını düşünmüşümdür.

Bu mesaj masaüstü sitesinde 4. sayfada. Bence bu gibi durumlarda 3g bağlanmayı dene.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.