Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sorularım var oyun aylık ödeme hariç para bastırıp üstünlük sağlanabilecek oyun için eşya vs. alımı varmı yoksa aylık ödeminin ardında tamamen oyuncunun yeteneğinemi kalmış yani atıyorum eşit 2 kişi savaşırken biri diğerine üstünlük sağlıyabileyeceği şeyler satılıyormu $ marketi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler sorularım var oyun aylık ödeme hariç para bastırıp üstünlük sağlanabilecek oyun için eşya vs. alımı varmı yoksa aylık ödeminin ardında tamamen oyuncunun yeteneğinemi kalmış yani atıyorum eşit 2 kişi savaşırken biri diğerine üstünlük sağlıyabileyeceği şeyler satılıyormu $ marketi varmı?

Hayır yok. Oyunun parası isk. Mesela sen gerçek para ile oyun parası alabiliyorsun ve oyun parasıyla istediğin eşyayı alıyorsun. Eğer oyunda para kazanma yolunu bulduysan hiç bir farkı olmuyor. Oyunda karakterin en önemli şeyi skillerdir. Skiller de para ile satılmıyor. Zenginsen gider 3-5 yıllık bir karakter alırsın oynarsın ama stratejin yoksa oyunu iyi bilmiyorsan istersen 10 yıllık karakterin olsun 2-3 yıllık karakteri olan bir adama yenilirsin.Yani strateji ve oynadığın kişiler çok önemli. Oyun genel olarak arkadaşlarınla veya oyunda tanıştığın kişiler ile toplu oynamaya yönelik bir oyun. Yalnız başına yapabileceğin şeyler kısıtlı...

• quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

quote:

beyler sorularım var oyun aylık ödeme hariç para bastırıp üstünlük sağlanabilecek oyun için eşya vs. alımı varmı yoksa aylık ödeminin ardında tamamen oyuncunun yeteneğinemi kalmış yani atıyorum eşit 2 kişi savaşırken biri diğerine üstünlük sağlıyabileyeceği şeyler satılıyormu $ marketi varmı?

Hayır yok. Oyunun parası isk. Mesela sen gerçek para ile oyun parası alabiliyorsun ve oyun parasıyla istediğin eşyayı alıyorsun. Eğer oyunda para kazanma yolunu bulduysan hiç bir farkı olmuyor. Oyunda karakterin en önemli şeyi skillerdir. Skiller de para ile satılmıyor. Zenginsen gider 3-5 yıllık bir karakter alırsın oynarsın ama stratejin yoksa oyunu iyi bilmiyorsan istersen 10 yıllık karakterin olsun 2-3 yıllık karakteri olan bir adama yenilirsin.Yani strateji ve oynadığın kişiler çok önemli. Oyun genel olarak arkadaşlarınla veya oyunda tanıştığın kişiler ile toplu oynamaya yönelik bir oyun. Yalnız başına yapabileceğin şeyler kısıtlı...

varsa 21 günlük davetiye yollayabilirmisiniz? men_xknight@hotmail.com

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

quote:

varsa 21 günlük davetiye yollayabilirmisiniz? men_xknight@hotmail.com

Gönderdim. İyi oyunlar...

• şu oyun bir türlü türkçe olmadı yaa olsa direk başlıcamm!
  • Olmaz zaten. Bunun yerine sen ingilizce öğrensen ? çok daha kısa sürer :D
  • para ve zaman gerekli ingilizce ogrenmek içinde :)
  • Zaman kısmını bilemeyeceğim fakat günde 1 saat pc başında ingilizceye ayırsan, 2-3 ay sonunda eve online oynayabilecek ingilizcen olur diye düşünüyorum. Birazcık hırslı olmak gerekiyor tabi. Az çalışacaksan, aksatmamak gerekiyor felan işte =).
    ingilizce eğitim setleri var. Onları satın alabilir veya bir şekilde temin edebilirsin. Bir gıdım bilgi varsa onlarla başlayabilirsin.

tabi yapmalısın demiyorum. Alternatif olarak yol söyleyeyim dedim (belki bilmiyor olabilirsin diye).

ayrıca eve i ingilizcesiz oynayan insanlar var fakat bir çok şeyden mahrum kalıyorlar. Bir çoğu farmer zaten.
  • Oyunu niye D ye yükleyemiyorum sürekli hata veriyor..
    C de yer olmadığından D indirip kurayım dedim ama hata veriyor Hata şu: Archive extarction failed 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hume1 -- 20 Temmuz 2013; 19:26:23 >
  • Uzun zamandır başlamak istiyordum steam yaz indiriminde görünce dayanamadım aldım fakat steamden aldığım starter pack falan nasıl aktif edicem yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar oyunu bugün steamdan aldım 1 aylık da abonelik yaptım ama oyuna gitmiyor update diyor sonra gidiyor oyunda açılmıyor yardım edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdak

arkadaşlar oyunu bugün steamdan aldım 1 aylık da abonelik yaptım ama oyuna gitmiyor update diyor sonra gidiyor oyunda açılmıyor yardım edermisiniz ?

üyelik girip mi açamıyorsun ? yoksa play dediğinde açılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: demirdak

arkadaşlar oyunu bugün steamdan aldım 1 aylık da abonelik yaptım ama oyuna gitmiyor update diyor sonra gidiyor oyunda açılmıyor yardım edermisiniz ?

üyelik girip mi açamıyorsun ? yoksa play dediğinde açılmıyor mu ?

play dediğimde açılmıyor
  • beyler 21 günlük deneme için davet atabilecek varmı ?
  • banada deneme için davetiye gönderebilicek var mı?
  • davet isteyen varsa bir zahmet tekrar yazsın 24 saat içinde bir aksilik olmazsa girebilirsem davet atarım

ozelden de e melinizi rica ederiz

0/
  • Gece yatmadan önce Gökyüzüne bakmadan uyuyamam..Günlerdir güzel bir Uzay Simulasyon oyunu arıyorum ,bir çok mmo oyunu gördüm.Eve online'da bundan bir tanesi

Yorumlar oyunun ne derecede güzel olduğunun kanıtı , başlamak üzereyim ancak yapabilecekmiyim bilmiyorum.

8 Senelik Darkorbit oyuncusuyum , oyuna başladığımda ingilizceydi.Bu ingilizce ile birşeyler yapabilirmiyim onuda bilmiyorum

Eğer deneme sürecine katılıp , başarıyla çıkabilirsem oyunu satın alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Gece yatmadan önce Gökyüzüne bakmadan uyuyamam..Günlerdir güzel bir Uzay Simulasyon oyunu arıyorum ,bir çok mmo oyunu gördüm.Eve online'da bundan bir tanesi

Yorumlar oyunun ne derecede güzel olduğunun kanıtı , başlamak üzereyim ancak yapabilecekmiyim bilmiyorum.

8 Senelik Darkorbit oyuncusuyum , oyuna başladığımda ingilizceydi.Bu ingilizce ile birşeyler yapabilirmiyim onuda bilmiyorum

iyi düzeyde ingilizce şart. ayrıca darkorbite benzemez, fazlasıyla sabır gerektirir. hardcore oyuncu olman lazım eve için. bir karakteri geliştirmek aylar, yıllar alıyor. ben gerçek hayatla eve'i beraber yürütemediğim için bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Gece yatmadan önce Gökyüzüne bakmadan uyuyamam..Günlerdir güzel bir Uzay Simulasyon oyunu arıyorum ,bir çok mmo oyunu gördüm.Eve online'da bundan bir tanesi

iyi düzeyde ingilizce şart. ayrıca darkorbite benzemez, fazlasıyla sabır gerektirir. hardcore oyuncu olman lazım eve için. bir karakteri geliştirmek aylar, yıllar alıyor. ben gerçek hayatla eve'i beraber yürütemediğim için bıraktım.

Hocam ben bu oyuna aylar yıllar verebilirim , lise bittikten sonra boşta kaldım..Ancak 2014 başı gelecek olanhttp://forum.donanimhaber.com/m_66795013/mpage_7/f_//tm.htm#84160810 Star Citizende iyiye benziyor

Çok hardcore bir oyuncu değilim , ayrıca sanırım sabırlı bir insanda değilim.Oyunu oynamayı çok istiyorum ancak ortalarda kaldım.Neyse , 2014 başı gelsin , Citizen alfa olarak başlasın bir karar veririm

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.