< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Eveett (2. sayfa)
-
-
puahahaha simdi hafif renk geldi tartısmaya heh şöyle. sap degilim istedigin her sekilde kanıtlarım ama senin beyin yoksunu olduğunun aksini hiçbir şekilde kanıtlayamazsın. devam et bakalım fındık beynini ne kadar zorlayabileceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aselam 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sizin gibi yaşını başını almış insanların burada laf dalaşına girmesi aşırı komik, baya eğleniyorum 😂
eğer profilindeki doğum tarihi doğruysa senden küçüğüm ama düşüncelerim akıl yaşı olarak senden yaşça büyük olduğumu gösteriyor sana demiştim ötekilerine benzemem diye güzelim
Senin gibileri çok iyi tanırım 😂 burada asar keser gürler. Gerçek hayatta karışımda olsa 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamaz. Ama burada, Sanal alemde asosyallikte çığır açıp klavye delikanlılığı yapmak tek meziyetin 😂
konuyu sürekli saptırdığına göre hayattaki tek özelliği 250gr olan vasıfsız birisi olduğunu kabul ediyorsun demek (: sen önce kariyer olarak benim seviyeme yaklaş ondan sonra konuşmaya çalışırsın 🥰
Konu sapmış değil, sen nereye çekersin orası beni bağlamaz. Sorduğum soru ile yazdığın yorumlar alakasız. kuyruk acısı olsa gerek her gelene böyle laf dalaşına girip boş konuşmak. Neyse ne diyelim o da senin kusurun 😘
İstanbul
ahahahaha ne yazdığını da bilmiyorsun hadi yallah ya hiçbir argümanıma karsılık veremeden yazıyorsun. yok niye büyüksün yok sapsın bide benim yazdıklarıma bak hep zeka seviyeni asagıladım cevap veremiyorsun. kolay lokmaydın see you
-
Neyin mevzusunu yapıyorsunuz lan siz?
-
Amaç?
Hoş geldin topa tutma partisi sanırım
katun, dayı bunlar ne biraderim. eğer gerçekten dişiysen yazık kafana.
-
Yenisin 1ader
Anlamaman normal
Sonra anlarsın
Yani kullandığım kelimeler seni fazla gerdi sanırım 😂
yok germedi harun abi, estağfurullah neden gersin ki?
-
Baya sıktınız yalnız.
Normal bir kız profiliyim Harun abi vs değil.
Az ötede eğlenin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X