Şimdi Ara

Eveleyn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler. Su an eveleyn in durumu nasil. Jungle donme hizi filan. Ganklari idealmi?

Ayrica su pasifini biraz anlatirmisiniz gank atarken pasifinde nasil degisiklik oluyor?

Daha once oynamadigimdan soruyorum keske freeye gelse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 18 Ocak 2015; 20:09:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eve yeni jungle da sustain i olan junglerlara gore campleri kesmekte zorlaniyor. Pasifi mana regen de veriyor ve en son buff yedi mana regen i. 1350 ip ye kiy da al fazla bisey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 18 Ocak 2015; 20:11:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 lvl dahi gank atma potansiyeli var. eğer düşük ligteysen ve takımda supp ve solo tank ise acımadan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Eve yeni jungle da sustain i olan junglerlara gore campleri kesmekte zorlaniyor. Pasifi mana regen de veriyor ve en son buff yedi mana regen i. 1350 ip ye kiy da al fazla bisey degil.

Pasifi gank atarken nasil gorunur oluyoruz? Nasil isliyor bu pasif?

Aslinda cok sacma sorular ama video izleyemiyirum internet kitligim var.

Tf lerde ne yapmaliyiz?

Editine edit: cok fazla oyun atamiyorum her champi alirken icimde acaba dogru yoldamiyim diye dusunuyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 18 Ocak 2015; 20:15:34 >
  • Ormana ölmezsen güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Eve yeni jungle da sustain i olan junglerlara gore campleri kesmekte zorlaniyor. Pasifi mana regen de veriyor ve en son buff yedi mana regen i. 1350 ip ye kiy da al fazla bisey degil.

Pasifi gank atarken nasil gorunur oluyoruz? Nasil isliyor bu pasif?

Aslinda cok sacma sorular ama video izleyemiyirum internet kitligim var.

Tf lerde ne yapmaliyiz?

Editine edit: cok fazla oyun atamiyorum her champi alirken icimde acaba dogru yoldamiyim diye dusunuyorum :D

Pasif aktif olunca sampiyonun yaninda bir cember olusuyor, o cemberi rakip sampiyonlar gecince gorunur oluyorsun. Tf de adc ye ulti at.

• Mission complate

Sonra sup mikail bassin adc ye

Ayrica rakibe yaklasinca unlem isareti???
    Ve aa yapincada gorunur oluyoruz sanirim

• quote:

Mission complate

Sonra sup mikail bassin adc ye

Ayrica rakibe yaklasinca unlem isareti???
    Ve aa yapincada gorunur oluyoruz sanirim

Evet aa yapinca gorunur oluyorsun.

• ustalaş platsın çok net
  • Full ad eve iş yapar belki ama tf de biraz sıkıntılı shaco alıyorum her maç eve varsa rakip 4 kişi bırakıyorum direk oyun başı rakip kamplara baskınla mavi ve kırmızı çalıyorum kadılamayan jungle direk duşuyor

• Unutmadan sorayim build ne

Bir de su unlem isareti cikmiyormu rakipte?

• Benim düşüncem şuan jungle dönerken çok zorlanıyor ve hasarı yetersiz. Pasifi ise 6 saniye boyunca hasar almazsan, hasar vermezsen veya yetenek kullanmazsan görünmezlik sağlıyor ve görünmezken eksik mananın %2'sini yeniliyor. Görünmezken etrafında bi çember oluşuyor. Görünmezken rakibe yaklaştığında önce sarı göz çıkar biraz daha yaklaşırsan kırmızı. Sarı çıktığında sistem bizi ''Az daha yaklaşırsan seni görecekler.'' diye uyarıyor, kırmızı çıktığında ''Artık gördüler ne halt edeceksen elini çabuk tut.'' diye uyarıyor. Gank atarken bu gözlere çok dikkat etmelisin, göz sarıdan kırmızıya geçeceği zaman W ile rakibin tepesine çökebilmelisin. Etrafındaki çember bu konuda sana yardımcı olacaktır. Fightlara ise arkadan girmeye çalış ve rakip nerde çok ve toplu haldeyse ultini oraya at, ardından dal fighta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoSpac -- 18 Ocak 2015; 20:52:52 >

• quote:

Unutmadan sorayim build ne

Bir de su unlem isareti cikmiyormu rakipte?

En son ad tank oynaniyordu eve. Jungle esyasi, Mahvolmus, karsiya gore bot, malmortius, randuin, triforce, donmus yurek banshee vb alabilirsin ama ezbere build yapma, esyalari karsiya gore al. Goz sari olunca karsisi gormek seni uzere oluyor, kirmizi olunca gorulmeye basliyorsun, rakibin ustunde unlem isareti ciktiysa eger seni gormus oluyor.

• EVELEYN

EVET LEYN !

• EFSUNBÜYÜSÜBOL.ÜÇLÜKUVVET.SİHİRBAZPABUCU.MAHVOLMUŞKILIC.MALMORTİUSAĞZI.GÜNATEŞİPELERİNİ
  • 4. sezonda hextech + full ap çıkıyodum oyundan düşme olmuyodu, az geriye düşsem bile adc yi kesiyodum :) eve'e buff geldi de orman yaratıklarına daha çok buff geldi. tavsiyem kırmızı+ mide gank + b + hangi jung eşyasını alıcaksan o derhal mavi :)
  • a.s jungler itemi , wits end , botrk muazzam damage. basta duserse toparlayamaz ama.
  • O ne yeni çar mı ¿

• Bazılarına saçma gelebilir ama orman dönmeyi kolaylaştırmak için kabiliyette farklı bir dizilim kullanıyorum 17-0-13 %3 can emme ve can çalma kazanıyorum +3 peksimetle başlamış oluyorum ve redden sonra son peksimeti basıp topa gank atabiliyorum sonrasında zaten orman dönmek kolay. Rakip ormancıya göre blue kestikten sonra rede baskına gidebilirsin ama risk tabi.

Mavi jungler iteminin ad olanı-bot- trinity- botrk- randuin-spirit visage(banshee) herşey yolundayken bu şekilde bir dizilime giderim ama tabi duruma göre farklılıklar olsada 3force değişilmez durumda benim için. Tf sırasında ultiyi mümkün olduğunca fazla kişiye, olmuyorsa zayıf karakterlere atmaya odaklan bu sayede alacağın her asist yada kille birlikte w resetlenecek ve mümkün olduğunca fazla hasar çıkarabileceksin. Özellikle 3 force bittiyse tfye görünmeden girip adc yi rahatlıkla alabilirsin, alamasan bile tfye sokmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrRoar -- 19 Ocak 2015; 8:25:19 >
  • Eveleyn'den sonrasını okumadım trollse çok vurmayın olur mu abiler ablalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.