Şimdi Ara

Evelynn görünmezlik hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayır dediğim gibi birisi seni gördüğünde ünlem çıkar ama adam ottaysa ve otta görüşün yoksa yani adam seni görüp sen onu göremiyorsan o zaman çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank ekko buildi
    korean yazma sebebim korede takip ettiğim kadarı ile böyle oynanıyor
  • korean olayını anladım da builde takıldı kafam, araştıramıyorum tatildeyim sana zahmet yazsan da rank girip feedlesem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çar solo gang

Ben de şeyi soracam warwick e yeteneği aktif olduğunda beni görebiliyor mu canım az iken

şöyle göstereyim
     Evelynn görünmezlik hk.

çevirmedim ingilizceme yeterince güvenmiyorum çevirip söyleyecek olan olursa teşekkür ederim

• ad orman e?yasy
    ayakkaby-> ba?ta gezgin-ioania-atiklik alma tarftaryyym sonra de?i?tirirsiniz
    üçlü
    ha?metli/donmu? balyoz
    ölü adam/randuin
    duruma göre cehennem asasy/malmortiusun a?zy/ ruh gömle?i/banshee/koruyucu
    yalnyz ?öyle söyleyeyim ben ad orman e?yasyny artyk önermiyorum. sebebine gelince ad orman e?yasy s5 de hyrpalayan ile yapylyyordu ve arpen veriyordu. ?uanki hali ho?uma gitmiyor onun yerine ap orman e?yasy kasmak daha mantykly bence. zaten ap/ad/fighter olarak oyananylabilen karakter
    anahtar kabiliyet olarak ?evk veya can veren
  • Evelynn 'in pasifini bozar ve bir kaç saniyeliğine yenilenmesini engeller diyor. Ayrıca altını da çevirmek gerekirse resimde gösterdiği civa yatağanın bir alt itemi ile warwick'in bu pasifini silebilirmişsiniz
  • Çalı dışına pembe atıp çalı içine normal totem atma olayı midde ve kırmızı takım botunda baya işe yarıyor
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    sürekli çalıdan baskın atmaya çalışan eve acemidir bufflarını totemleyin gördükçe kesin
    beklenmedik anlarda beklenmedik yerlerden çıkan eve profesyoneldir. toteminiz eksik olmasın
    eve göründüğü gibi skor sesi geliyorsa ve bir daha ki skor sesine kadar görülmüyorsa o bordo berelidir alt-tab yapın film izleyin

• Son dediğinizden hocam Sen hala beni mi takip ediyordun veya sen nerden çıktın diyenler var birden karşılarında eve beliriyor ve skorr
  • luludan bahsetmişiniz pixycik tam bi gıcık sup herosu oynamayı çok seviyorum çalıda duran bi evelyni teemoyu janna Q süyle görünür hale getirmek lulunun arkadaşına shield verdikten sonra q attıgında görünmek direk evelynle trolleşiyom ben
  • Ben gorunuyor unlem de cikiyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.