Şimdi Ara

EVENT!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKADAŞLAR 7 GÜN SÜRCEK EVENTTE yüzde 30 fazla exp ,yüzde 100 item düşme şansı ve yüzde 50 fazla gold düşcekmiş.Ne güzel.O kaybolan zamanların eyrine geçer işte.

• ÇOK SÜPER OLUR BE SOSLAR DÜŞSE SÖYLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siemgi

ÇOK SÜPER OLUR BE SOSLAR DÜŞSE SÖYLE
    "Arkadaşım şu event nedir bir acıklasanız pach dede yazıyo ama anlamadım ben.
    Yani katılmak için bir ön basvurumu yaptırcaz yoksa oyunun içinde gececek 1 hafta içinde +++xp ler ++itemlerin dusme sansımı artırılıcak.... Anlamadım yani..."

Edit: Özür dilerim arklar zaten bu baslıkla altta bir konu var bende dıkkat etmemısım event ile ilgili bil giyi ordan okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseolkun -- 17 Ekim 2006; 14:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseolkun

"Arkadaşım şu event nedir bir acıklasanız pach dede yazıyo ama anlamadım ben.
    Yani katılmak için bir ön basvurumu yaptırcaz yoksa oyunun içinde gececek 1 hafta içinde +++xp ler ++itemlerin dusme sansımı artırılıcak.... Anlamadım yani..."

Edit: Özür dilerim arklar zaten bu baslıkla altta bir konu var bende dıkkat etmemısım event ile ilgili bil giyi ordan okudum

Alıntıları Göster
    ne zaman başlıycakmış event yoksa başladımı ben oynamıyorumda artık o yüzden pek bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

ne zaman başlıycakmış event yoksa başladımı ben oynamıyorumda artık o yüzden pek bilgim yok

Alıntıları Göster
    Başlıycakları zaman haber vericeklermiş.Şu rollback olmasa iyi olurdu ama.Gitti yüzde 50.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

Başlıycakları zaman haber vericeklermiş.Şu rollback olmasa iyi olurdu ama.Gitti yüzde 50.

Alıntıları Göster
    Rollback nedir arkadaşlar yaw _?
  • quote:

Alıntıları Göster
    off bu süper oldu işte lvlimin nimetlerinden yararanma zamanı geldi milyonluk itemleri toplayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

off bu süper oldu işte lvlimin nimetlerinden yararanma zamanı geldi milyonluk itemleri toplayacam

Alıntıları Göster
    HOLEYYYYYYYY.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

HOLEYYYYYYYY.

Alıntıları Göster
    bu başlıgı dün öglen itibariyle ben açmıştım... güzel yurdumun güzel insanı...sevgili ve saygılı modumuzu heretic hokkabazı bu benim açtıgım EVENT başlıgını silmiş...hadi bu başlıgıda sil bakalım ? yanlış davranıyorsun üyelere karşı heretic farkına var lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 17 Ekim 2006; 16:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

bu başlıgı dün öglen itibariyle ben açmıştım... güzel yurdumun güzel insanı...sevgili ve saygılı modumuzu heretic hokkabazı bu benim açtıgım EVENT başlıgını silmiş...hadi bu başlıgıda sil bakalım ? yanlış davranıyorsun üyelere karşı heretic farkına var lütfen...

Alıntıları Göster
    2. Baskı oluyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

2. Baskı oluyor bu

Alıntıları Göster
    :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

:(

Alıntıları Göster
    bu event ne zaman başlıcak söliye bilcek varmı yoksa başladımı ben girddim oyuna hiç bi değişiklik olmadı ne altın fazla düşüo neden fazla exp gelio yoksa kaçırdımmı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huseolkun

geriye dönüş anlamına gelirr.. mesela; 2 haftalık rollback atılırsa tüm serverlarr 2 hafta geriye gider yanii herşeyy 2 hafta öncekii gibi olurr itemlerrr lvl vb.. şeylerr gerilerr yanii kötüü bişidirr eğer olursa kötüü olurr charlarr gider yaa bu arada event olursaa ii olurr chokk sevinirimm.. charlarıı daha ii kassarıxx

• quote:

Orijinalden alıntı: icemonster

quote:

Orjinalden alıntı: huseolkun

geriye dönüş anlamına gelirr.. mesela; 2 haftalık rollback atılırsa tüm serverlarr 2 hafta geriye gider yanii herşeyy 2 hafta öncekii gibi olurr itemlerrr lvl vb.. şeylerr gerilerr yanii kötüü bişidirr eğer olursa kötüü olurr charlarr gider yaa bu arada event olursaa ii olurr chokk sevinirimm.. charlarıı daha ii kassarıxx

Alıntıları Göster
    İnş. event olur yaf olursa 34üm...Ama soslarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: DréaminLife

İnş. event olur yaf olursa 34üm...Ama soslarla...

Alıntıları Göster
    kardeş bu topik dünde açıldı niye ikinci bi tane açma gereği duydun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

kardeş bu topik dünde açıldı niye ikinci bi tane açma gereği duydun ki

Alıntıları Göster
    Valla benim ex i neysede item psikopat derecede çıkmaya başladı server rome eziqiz saten
    bi gidiom (sincapta var) en az 12 item ve 8 tabletle geliom 3 k arrow falan oluo çok feci

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilai_Khan

Valla benim ex i neysede item psikopat derecede çıkmaya başladı server rome eziqiz saten
    bi gidiom (sincapta var) en az 12 item ve 8 tabletle geliom 3 k arrow falan oluo çok feci

Alıntıları Göster
    ooohh ii ozmn

• quote:

Orijinalden alıntı: kasak

ooohh ii ozmn

Alıntıları Göster
    2 gün önce öylesine earth ghost giant kesiim dedim... baktım etrafımda 10 tane earth ghost...
    Glavie'in 5. skilli (dönme-sarı halkalar)ni yaptm. hepsi yattı.. Baktım herkes orda ne bu ddm.. Gye bastm... 26+3 SOS glaviee olmasın mı ! !
    1gün sorna arklara gttm tam sölücem sözümü kesti ;
    -- : Rollback die bişi olmuş 38den 37 ye düştüm
    --: Benimde +2 armorum gitti...
    dediklerinde bnde şarj bitti film mkoptu
    eve geldim hemen annemi bile dinlemeden açtm PCyi baktım sos yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook !
    WTF ALL OF JOYMAX !! !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLdoZeRrR -- 18 Ekim 2006; 18:23:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

2 gün önce öylesine earth ghost giant kesiim dedim... baktım etrafımda 10 tane earth ghost...
    Glavie'in 5. skilli (dönme-sarı halkalar)ni yaptm. hepsi yattı.. Baktım herkes orda ne bu ddm.. Gye bastm... 26+3 SOS glaviee olmasın mı ! !
    1gün sorna arklara gttm tam sölücem sözümü kesti ;
    -- : Rollback die bişi olmuş 38den 37 ye düştüm
    --: Benimde +2 armorum gitti...
    dediklerinde bnde şarj bitti film mkoptu
    eve geldim hemen annemi bile dinlemeden açtm PCyi baktım sos yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook !
    WTF ALL OF JOYMAX !! !!

Alıntıları Göster
    Atçaksan bilipte at 26 lvl silahın sosu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

Atçaksan bilipte at 26 lvl silahın sosu olmaz

Alıntıları Göster
    hahahahahhaa 26 lvl sos hemde glavie

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.