Şimdi Ara

⭐EVENTDAO Geliyor Büyük Bir Metaverse Projesi Kaçırılmıcak Fırsat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar sizlere eventdao hakkında bilgilendirme yapıcam ekibin dc grubu var daha doğrusu dc görevleri yapanlar bilir şuanki görevler ile 30lv ve 10 inv wl veriyolar ben aldım wl arkadaşlar proje çok güzel ve ekip çok iyi ilerliyor kaçırılmamasını istiyorum özellikle bizim insanımızın arkadaşlar mantık şu zaten dc girdiğinizde türk kanalları var bende orda olucam kullanıcı adım ile yardımcı olurum gerektiğinde inanın işi gücü bıraktım burdayım şimdi mantığı anlatınca herkes ne demek istediğimi anlıcak

Proje detayları:

Arkadaşlar şöyle açıklayım projeyi bu adamlar metaverse sanal alemde ve gerçekte düzenlicekleri konserde mesela rihanna david guetta gibi isimlerle anlaşıp konser gelirlerini wl alanlara yani bir kısmını bize veriicekler bir kısım pasif kazanç kapısı😌 Gerçekten ciddi rakamlar kazanabiliriz bi nevi bu işleri başında yakalarsanız ileride gerçekten çok büyük paralar pasif kazançlar yapabilirsiniz çok detaylar var kendinizde araştırabilirsiniz bunu proje çok sağlam ilerliyor yani çıkardıkları kartlar vs 30 40 eth olur diyenler bile var ama tabiki ben satmıcam pasif kazanç için her neyse mint tarihi mart orası diyolar yani şuan dc gurubu 35k kişi var az kişi varken herkes gelip çabalasın böyle bir projeyi kaçırmayın derim tr grubu var oraya geldiğinizde herşeyi öğrenebilirsiniz dediğim gibi arkadaşlar girip girmemek size kalmış ama gerçekten iyi bir proje olduğu için paylaşıyorum yarın bir gün bu konumu belki 1 2 yıl sonra ben dedim demek için yukarı taşıyacağım haberiniz olsun herşey sizin elinizde risk araştırma vs yaparak girin bence kaybedilcek bişi yok mint zamanı mintlemek isterseniz mintlersiniz ama işin başındalar ve dc dolmadan yerinizi alın derim

Hatırlatma DAO projeleri ilk çıktığında şuan elinde tutan insanların hepsini çok zengin yaptı Buda yeni bir DAO projesi araştırın anlıcaksınız bunlar daha başlangıç diye bakıyorum katılıp katılmamak size kalmış

Sosyal medya hesapları :
    twitter.com
    EventDAO🎫 (@Event_DAO) | Twitter
    https://twitter.com/Event_DAO

HEMEN DİSCORD GRUBUNA KATILIN
    👇👇
    Discord Grubu:
    discord
    Join the EventDAO Discord Server!
    https://discord.com/invite/RysnafjaZP

Herkese bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirim.in -- 12 Şubat 2022; 20:57:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.