Şimdi Ara

ever ventles under earth // Klan Sohbet (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok tolga, benim önceki bir yorumumdan 'esinlenerek' yada 'aranarak' yapmış olabilir, taraflılıkla alakası yok olayın, ben özelden görüştüm.
  • Olay taraf değil ki. Konuyu açan kişi suçlu fakat biz suçlu görüldük. Kaldı ki, burası forum. Elbet ki tartışma olacak. Şuncacık şeyden uyarı puanı almamalıyız bence. Çok küçük şeyler bunlar
  • Ama bir değil iki değil bu adam yüzünden defalarca tartışıldı zaten bu konular
  • Hayırlı olsun . Uzun ömürlü başarılı bir takım olması dileğiyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Böyle bi kural var mıydı? Sataşan filan yok. Taraflılık yapmayın. Kimse ona şunu alma bunu al da demedi. Gelip kendi konu açtı, kendi yaptığı yorumla tartışmaya ön ayak oldu. İyi forumlar.

Böyle bir kural aramanıza gerek yok, forum düzenini bozan, tartışmayı seviyesizliğe götüren, yapıcı değil yıkıcı olan davranışlar doğru değil ve bir şekilde dur dememiz gerekiyor.

Kaldı ki yeni bir olay değil aynı kişilerin aynı sebeplerle tartışması.
    Daha önce de uyarıldılar, ceza alanlar oldu. Hatta konuyu açan arkadaşın isteğiyle konularını silmiştik.
    Tekrar bi kıvılcımla millet birbirine girmesin diye erkenden uyarıyorum.

Konuyu açan kişinin "suçlu" olduğu bir taraf göremedim ben. Oyuncu alır veya almaz bu kimseyi bağlamaz.
    Uygun bir dille uyarırsınız PM yoluyla, dersiniz arkadaş konuya böyle yazıyosun bari onu sil, herhalde bi şekilde halledilir.

Ama birileri "hadi hurra çökün şu konuya" tarzında tek kişiye yüklenip dalga geçercesine mesajlar atmaya başlarsa beni karşısına almış olur.
    Ben kimsenin tarafında değilim, taraf tutmam için bir sebep yok çünkü kimsenin klanına kimi alıp kimi attığı umrumda değil.

Ben ufacık bir nedenden dolayı (ki bu neden bile sayılmaz) kavga çıkmasın diye uğraşıyorum.
    Bırakın naparsa yapsın klanına, istediğini alsın, istediğini atsın...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vebirşey daha eklemek istiyorum.Bu konuya gelip

quote:

'virtualterrorist` khaLaNNz.'

şu arkadaşa başarılar ve hayırlı olsun sadece.

Bu mesajı sen attın.Hayırlı olsun deyip konuyu uzatmadan çıkabilirdin.Ama her yaptığım işte olay çıkarıyorsun.Bu yüzden DH'de BoB konusunu sildirdim.Ve 1 Ay süredir emreyi engelliyordum DH'ye konu açmasın diye.Böyle şeyler olucağını bildiğim için ve senin yüzünden DH'den soğudum.Ama artık umrumda değilsin ne yazarsan yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nika. -- 2 Eylül 2009; 13:02:03 >
  • 'Ama artık umrumda değilsin ne yazarsan yaz.'

Şu lafları geçelim önce bi de, bana yeşilçam tribi atma laf edip de.

Evet o mesajı kasıtlı olarak attım, bana publicte küfrettikten sonra. Çünkü emre'yle de bazı problemler yaşadık, ve klana girdiğimde webcam de açtı zaten, görüştük karşılıklı, 'saygı' ve 'seviye' girdi işin içine. Demekki neymiş, sorun bende değilmiş. Şimdi maçlardaki laflarını yazdırma bana. Sen de beni klandan soğutan kişiydin. Ne kadar yüksek uçtuğunuzu gördüm, kendinizi ne kadar üsste gördüğünüzü.. Dediğin laflar. Forumda abi çektiklerine, realda ağzını gözünü kıracak adama 'yok bot hepsi ya **** bi **** adam o takımda hepsi bot yalan *****' ...
  • Beyler Sakin Olun ya Konu'yu açtığıma Pişman Etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivansionE- -- 2 Eylül 2009; 22:55:40 >
  • Yok zor tutuyorum kendimi, sonunda topçular rami, kışla caddesi, iş hanı olarak girecem gaziosmanpaşa'ya. Artık otobüs mü alır tır mı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InFlames*

Yok zor tutuyorum kendimi, sonunda topçular rami, kışla caddesi, iş hanı olarak girecem gaziosmanpaşa'ya. Artık otobüs mü alır tır mı bilemem.

Yağız Sakin
  • Steamleriniz varsa akşama [dst] olarak maç yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Steamleriniz varsa akşama [dst] olarak maç yapabiliriz.

Abi 3 Kişide Steam var
  • virtualterrorist 16 - 3 WiLd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivansionE-

virtualterrorist 16 - 3 WiLd

Hep konuyu uplıcak bir nedeniniz var ha.Turnuva mı değil mi bari onu yaz.Ben de az önce ircden takım yendim konu açsaydım keşke pff.
  • Konuyu yukarda tutmak için boş muhabbetlere dalıp post kasmaktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Konuyu yukarda tutmak için boş muhabbetlere dalıp post kasmaktan iyidir.

Turnuva maçımızın Skor'unu yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Konuyu yukarda tutmak için boş muhabbetlere dalıp post kasmaktan iyidir.
    Ağır ama yerinde.
  • DotA clanına Berkeyle el attık hayırlısı.
  • Hayırlısı
  • Major Resurgence 14 - 16 virtualterrorist Gaming // HARDZONE 16 - 10 virtualterrorist Gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivansionE- -- 15 Eylül 2009; 1:38:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.