Şimdi Ara

everes mercedes kasam var bütçem kısıtlı plexi yapmayı düşünüyorum tawsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    glcd yapıcam bu ekranı alsam ondan sonra bana yardım edebilecek birisi varmı yada izmirde bunu yaptırabilceğim biyer warmı

• Ne kasa var ortada nede elle tutulur bir veri...

Kasanız bu olsa gerek.
     everes mercedes kasam var bütçem kısıtlı plexi yapmayı düşünüyorum tawsiyeleri bekliyorum

Kasa zaten modlu gibi bir kaç fan ile soğutmayı destekleyip,kabloları toparlayıp ışıklandırma yeterli olur gibi.Zaten küçükte olsa kapakta pencere var.
    Bu plexi konusu hemen hemen her mod konusunda var zaten.Arkadaşın ilk mesajına sayalım.Heyecandandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 26 Mart 2008; 23:22:16 >

• bu kasanın bir onceki serisinde de bmw vardı bende modifiye etmiştim belki fikir verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9BF64E75 -- 27 Mart 2008; 16:38:34 >
  • saolun birde glcd düşünüyorum bunu izmirde yaptırabileceğim bir yer bilen varmı?
  • kardeş eğer izmirde ise sana modifiye ve glcd konusunda yardımcı olmaya çalışırım
  • msn werirsen oradan rahat konusurus ekle istersen batak_4@hotmail.com
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • kasam bunun siyahı arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: pcmanya

yorumlarınızı bekliyorum

Ne yorumu bekliyorsun ki ? Ortada yorum yazılabilcek birşey mi var? Mesaj sayını arttırmak için yazıyorsan hiç yazma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadawra055

quote:

Orjinalden alıntı: pcmanya

yorumlarınızı bekliyorum

Ne yorumu bekliyorsun ki ? Ortada yorum yazılabilcek birşey mi var? Mesaj sayını arttırmak için yazıyorsan hiç yazma..

saçma saçma konuşma yaw
  • bence o öndeki ledleri içeri doğru çevir, zaten uzundur kablosu aydınlatmaya yardımcı olur
  • Herşeyden önce kasanızın saf hali çok donuk.BU nedenle öncelikle kasa içi ve kasa dışı boyası gerekli.Kasayı parlak siyah yaparsanız iyi olacak gibi.
    Yan kapağa plexi şart !! ayrıyeten ön paneldeki mercedes zımbırtısı ve far görüntüsü bence iğrenç.Oraya 12'lik bir fan yuvası iyi gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Herşeyden önce kasanızın saf hali çok donuk.BU nedenle öncelikle kasa içi ve kasa dışı boyası gerekli.Kasayı parlak siyah yaparsanız iyi olacak gibi.
    Yan kapağa plexi şart !! ayrıyeten ön paneldeki mercedes zımbırtısı ve far görüntüsü bence iğrenç.Oraya 12'lik bir fan yuvası iyi gider.

Zaten kasa siyah mış okumadın sanırım yaa ama dediklerine katılıyorum mercedes işretini kaldır çok çocuksu oyuncak gibi duruyor içini kırmızıya boya ya forumda arkadaşlar var her şey anlatılıyor gösteriliyor dil döküyorlar emek harcıyorlar biraz bence forumu dolaşın kısa yoldan hiç bişi olmaz emek düşünce fikir bence modu tamamlayan şeyler bunlar kendi fikrin olmadıkça ne anlamı varki Yinede kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.