ön panel deil gir kısmın bırazı ortadan kaldırılıp stalker hacsı verilrbiir
quote:
Orijinalden alıntı: muratkılıc
sadece iki günde yaptıgım modum kasa suan boşta duruyo
herkese selam o kasadaki acemilikten dolayı aynı kasayı tekrar modladım iskeleti yeşile boyadım acma ve reset butonlarını yeniden yaptım ışıklandırmayı ön paneldeki acma reset arasına koydum üst tutma kulbunu iptal ettim ön fanı söktüm wooferin hava deliğini taktım
kartın 5770 mi
quote:
Orijinalden alıntı: dhsacit
dedigini anlamadım hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: headshooter
quote:
sadece iki günde yaptıgım modum kasa suan boşta duruyo
herkese selam o kasadaki acemilikten dolayı aynı kasayı tekrar modladım iskeleti yeşile boyadım acma ve reset butonlarını yeniden yaptım ışıklandırmayı ön paneldeki acma reset arasına koydum üst tutma kulbunu iptal ettim ön fanı söktüm wooferin hava deliğini taktım
kartın 5770 mi
geforce gts 240 1gb 256 bit ddr3
quote:
Orijinalden alıntı: wahdet35tr
amma kasa değiştiriyon hurdacı tanıdığın falanmı var yanlış anlama hurdacıdan ne parçalar denk glio bi keresinde 15 tlye 2 pc almıştık kasaları çok gsl zaten birinin hdd bozulmuş birinin ekran kartı bozulmuş tek sorunları bu :D:D:D biri amd 3000 biri p4 2.4 tü birinin 256 birinin 512 rami vardı
yok be hocam yegenler geliyo abi süper olmus degişelim deyince yapıcak bişey kalmıyo benim içinde modlama fırsatı oluyo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dhsacit
dedigini anlamadım hocam?
arkadan 5770 e benziyor onlarında fan kartı kaplamıyor
Güzel olmuş.
Basit diyorsun ama çok kolay olmuyor bu işler eline sağlık kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: murat0678
Basit diyorsun ama çok kolay olmuyor bu işler eline sağlık kardeş
benim 8 sene önceki bi kasa vardı siyah boyaya ihtiyacı yok bikaç iç oynama ve fan ayarı çekcem yakın zamanda ss veririm aşama aşama vaktin varsa 5 saatte yaparsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme