Şimdi Ara

EVEREST DVB-S2 HD STREAM USB TV BOX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
8
Favori
41.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iç mekan oda anteni işe yarayacak marka model öneriniz varmı ?
  • Pcmum P kullanıcısına yanıt
    Sadece uydudan gelen dijital yayınları alabilirsiniz ve çanak anten gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Sadece uydudan gelen dijital yayınları alabilirsiniz ve çanak anten gerekli.

Hocam iç mekan anten taksam yaninda neden çanak gerekiyor anlayamadım yani ben sadece oda anteniyle yayın alabilecekmiyim ayrıca cekimi iyi model varmı bildiğiniz tesekkurler

• bu cihaz uydu yayınlarını alıyor sadece analog yayınları almıyor. yani kısaca çanak şart..
  • Merhaba bu cihazdan aldım,işletim sistemi W10 64 bit ama cd den çıkan driveri cihaz görmüyor.Sİtede yayınlanan driver linkleride silinmiş.

Bir arkadaş kullandığı driveri bir siteye upload edebilirmi?
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız sayfada sürücü var en azından son sayfayı bari okuyun 9 Kasım 2015; 18:42:52 tarihli mesaja bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 11 Aralık 2015; 12:57:25 >
  • quote:

Yazdığınız sayfada sürücü var en azından son sayfayı bari okuyun 9 Kasım 2015; 18:42:52 tarihli mesaja bakın.

Tüm sayfaları okudum ve aktif olan linklerin hepsini indirdim ama çoğu kurulmuyor bile nasıl kuracağız setubu falan yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Tüm sayfaları okudum ve aktif olan linklerin hepsini indirdim ama çoğu kurulmuyor bile nasıl kuracağız setubu falan yok...

http://www.dosya.tc/server5/5b28vm/everest_hd_stream_driver.rar.html

bunu dene

• Arkadaşlar teşekkürler bir arkadaş sağolsun pm aracılığıyla yardımcı oldu...
  • quote:

quote:

Yüklemişsin ama vereceğim bilgi başka bir zaman işine yarayabilir aklında bulunsun.
    O indirdiğin klasörde setup bulamadın çünkü o programsız sadece sürücü ve böyle basit sürücülerde yükleme yapmak için en basit şey yapılandırma dosyasına yani .inf olana sağ tuş ile yükle demek yani bu kadar kolaydı. Ben x64 klasöründekini gösterdim çünkü işletim sistemim 64 Bit, sizinki 32 bit ise x86 içerisindeki yüklenecek.

EVEREST DVB-S2 HD STREAM USB TV BOX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 13 Aralık 2015; 13:17:54 >

• Bu cihazi kullanıp da mavi ekran hatası alan var mı? Daha önce Dark'ın cihazını kullandığımda masaüstü bilgisayarım mavi ekran veriyordu hiç kullanamadim. Ayni ürün laptopta çalıştı. Şuan masaüstünde Skystar2 kullanıyorum bir problem yok ama artık DVB-S2 yayınları almak istiyorum. Bu cihazı önerir misiniz? Ve daha önce alıp da sorunsuz iade eden varsa aldığı yeri söylesin. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli96

Bu cihazi kullanıp da mavi ekran hatası alan var mı? Daha önce Dark'ın cihazını kullandığımda masaüstü bilgisayarım mavi ekran veriyordu hiç kullanamadim. Ayni ürün laptopta çalıştı. Şuan masaüstünde Skystar2 kullanıyorum bir problem yok ama artık DVB-S2 yayınları almak istiyorum. Bu cihazı önerir misiniz? Ve daha önce alıp da sorunsuz iade eden varsa aldığı yeri söylesin. Teşekkürler.

Cihazı kullanıyorum ve tavsiye ederim de sonra cümle de ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım...

• quote:

quote:

Bu cihazi kullanıp da mavi ekran hatası alan var mı? Daha önce Dark'ın cihazını kullandığımda masaüstü bilgisayarım mavi ekran veriyordu hiç kullanamadim. Ayni ürün laptopta çalıştı. Şuan masaüstünde Skystar2 kullanıyorum bir problem yok ama artık DVB-S2 yayınları almak istiyorum. Bu cihazı önerir misiniz? Ve daha önce alıp da sorunsuz iade eden varsa aldığı yeri söylesin. Teşekkürler.

Cihazı kullanıyorum ve tavsiye ederim de sonra cümle de ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım...

Bir sorun çıkarsa iade edebileyim diye söylemiştim. Yorum için teşekkürler. Kanal geçiş hızı nasil HD yayınlarda sorun çıkarıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Bir sorun çıkarsa iade edebileyim diye söylemiştim. Yorum için teşekkürler. Kanal geçiş hızı nasil HD yayınlarda sorun çıkarıyor mu?

Kanal geçişleri yavaş, onun harici ben sıkıntı görmedim...

• Arkadaşlar EVEREST DVB-S2 HD STREAM USB TV BOX alan kişiler cihazdan memnun mu ? Bende almayı düşünüyorum. Kurulum yaparken hangi programlar lazım olacak ?
  • kanal geçiş hızı 3 sn civarında, kanal geçişi yavaş, prof 7500 de 1 sn civarındaydı, başka sıkıntısı yok, sinyal seviyesi iyi, fiyatını fazlasıyla hakediyor.
    sürücü olarak ilk sayfade verilen geniatech sürücülerinde sorun yok gibi,
    SmartDVB ile sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crusoe09

Arkadaşlar EVEREST DVB-S2 HD STREAM USB TV BOX alan kişiler cihazdan memnun mu ? Bende almayı düşünüyorum. Kurulum yaparken hangi programlar lazım olacak ?

Eve gecince arsivlesiğim full paketi atarım

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Tamam bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crusoe09

Tamam bekliyorum :D

buyurhttps://drive.google.com/file/d/0B6OJeq042bfWaEcwb29oOEtyX2s/view?usp=sharing
    yapamam dersen soyle teamviewerden yardımcı olayım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.