Şimdi Ara

EVEREST HDM-455 FULL HD MEDIA OYNATICI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVEREST HDM-455 FULL HD MEDIA OYNATICI İNCELEME

Kutu:

Kutu İçeriği:

1) EVEREST HDM-455 FULL HD Media Oynatıcı
    2) Kumanda
    3) Adaptör
    4) HDMI Kablo
    5) Cihazın dik durması için aparat
    6) Cihazın altına takılabilecek lastikler
    7) Kullanım Kılavuzu

Cihaz Hakkında:

1) Cihazla; film izlenebiliyor, müzik dinlenebiliyor, fotoğraf ve e-kitap görüntüleyebiliyorsunuz.

Görüntü: H.264, MKV, M2TS, MTS (BDAV), TS, AVI, MPEG 1/2/4, HD DivX, Xvid, AVHCD, VOB, MPG, MP4, RM, RMVB, DAT

Ses: DTS Digital/HD/ES, Dolby Digital, Dolby TrueHD, AC3, MP3, WMA, WAV, AAC, PCM, FLAC

Resim: jpg, JPEG, BMP, GIF

Altyazı: SUB, SRT, SSA, IDX+SUB, ***, UTFB, ASCII

2) Cihaza USB girişi aracılığıyla 2 TB'ye kadar USB aygıtınızı bağlayabilirsiniz ANCAK 2.5'' HDD leri bağlamanızı tavsiye etmiyorum çünkü adaptörün gücü HDD yi çalıştırmaya yetmiyor ve adaptör bu durumda kullanılamaz duruma gelebilir. Onun dışında USB Flash Bellek ve 3.5'' HDD nizi kullanabilirsiniz.

3) Cihazda dahili kart okuyucu bulunuyor. Bu sayede SDHC, SD, MMC VE MS kartları doğrudan cihaza takabilirsiniz.

4) Cihaz FAT, FAT16, FAT32 ve NTFS formatını destekliyor.

5) Desteklenen TV modu: PAL ve NTSC

6) Cihaz üzerinde HDMI giriş ve Video-Audio (L-R) girişleri bulunuyor.

7) Cihazda Türkçe menü ve Türkçe altyazı desteği var ancak altyazı dilini ayarlamanız gerekebilir.

Bana kalırsa cihaz fiyatını hak ediyor. Görünüm olarak küçük ve güzel bir kasası var ancak adaptörü kalitesiz duruyor. 1080p filmleri izleyebiliyorsunuz. Ses kalitesi de yeterli seviyede. Altyazılar için film ve altyazının adının aynı olması ve aynı klasör içerisinde bulunması gerekiyor.

Kumanda Hakkında: Kumandanın pil kapağını açtığınızda pilin altında ince bir naylon var, kumandanın çalışması için bu naylonu çıkarmanız gerekiyor. Kumanda CR2025 tip pil kullanıyor. Kumandanın çalıştığını tuşlara bastığınızda yukarıda yanan kırmızı ışıktan anlayabilirsiniz.

Kullanma Kılavuzu: Kılavuz çok iyi olmasada cihazı nasıl kullanacağınız hakkında fikir veriyor.

NOT: Fotoğraf çektikçe burada paylaşacağım. Ürün hakkında sorusu olanlar bu başlık altında sorabilirler.
     EVEREST HDM-455 FULL HD MEDIA OYNATICI İNCELEME EVEREST HDM-455 FULL HD MEDIA OYNATICI İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesbroke -- 7 Temmuz 2013; 21:51:23 >

• Bu konuyu açtığınız , bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Bende bununla dark arasında gidip geliyordum , sizin bu konuyu açmanızla istediğim her şeyin bu cihazda olduğunu gördüm ve yarın gidip vatandan alacağım :) Bu arada siz nereden aldınız , kaçtan aldınız ?
  • Bugün aldım cihazı , gayet güzel parasının değerinde bir cihaz. 14gb'lık 1080p filmleri donma vs olmadan çok güzel bir şekilde oynatabiliyor endişeniz olmasın.2TB NTFS harici disk destekliyor.Kutusu çok küçük hiç göze batmıyor , kolayca saklayabiliyorsunuz.Kumandası berbat her yerden görmüyor...

Sonuç olarak tavsiye ederim , zaten vatanda 62 tlden satılan bir cihaz , bu paraya gayet iyi yani.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Ben de vatandan 62 tl ye aldım 3 gündür 1080p film izliyorum gayet memnunum şu an. Parasını hak ediyor kesinlikle.
  • Merhaba bende bu ürünü şuan almayı düşünüyorum ve WD my passport 1 tb 2.5" harici hard disk kullanmaktayım detaylı bilgi edinmek için siteleri dolaşıyordum ki bu başlığa ratladım ve adaptörü yetersiz 2.5" hariciler çalışmıyo gibi bir tabir var ve bu beni endişelendirdi çünkü bu konuda çok bahtsızım
    Daha 6 ay önce amerika dan 1tb multimedia player aldım 350tl ye geldi bana yaklaşık ve düzgün incelememiş olmamın cezasını çekiyorum ürün çok güzel fakat türkçe desteği yok yani altyazılar ç,şi,ü vb çok rahatsız edici , içine biraz dizi film attım tv bağladım altyazı acı gerçeğiyle karşılaştım kutusuna koydum ve hala kutusunda duruyor , kısacası bu seferki ürün ucuz olsada bir kenara atıp boşuna para bayıldığım ürünler rafında yerini alsın istemem kullanmak zevk almak istiyorum bu sefer :(( dediğim gibi WD my passport 1tb harici var elimde sizce çalışırmı bu ürünü alsam rahat eder miyim?

Ve son olarak dediğim gibi 350tl ye aldığım multimedia player ı görmek bile bana kendimi kötü hissettiriyo 1tb kendisi eğer kullanabileceğini ve işine yarıycağını düşünen arkadaş varsa her türlü insancıl fiyat teklifine açığım 3.5"lik bir 1tb hariciden hiç bir eksiği yok dediğim gibi multimedia player olması fazlası olduğu anlamına geliyo zaten neyse uzatmayayım isteyen varsa onuda satabilirim gayet ucuz bir fiyattan bunuda söylemiş oluyım ve sorduğım soruya cevap yazarsanız çok mutlu olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Multimedia player 1.5 tb yanlış yazdım 1 değil bilginize.

• ihko İ kullanıcısına yanıt
    2.5 lik kullanırsanız her iki cihaz da zarar görmez ancak adaptör yeterli gücü sağlayamayacağından kullanılamaz hale gelebilir. Ancak 3.5 lik veya hiç masrafa girmeyip 16 gb lık bir flash disk alırsınız hiç sorun kalmaz. Ben şu an öyle kullanıyorum. 2.5" haricimdeki arşivi istedikçe flash a atıyorum ve öyle izliyorum. Hem bu sayede cihaz
    filmleri daha hızlı buluyor ve algılıyor. Cihaz şu an 58 tl sanırım. Yanına ek olarak 16 gb lık bir flash disk de alın eminim çok memnun kalırsınız. Cihaz Türkçe karakter destekliyor, altyazı rengi- boyutu da ayarlayabiliyorsunuz. 1080p filmleri de sorunsuz oynatıyor. Bu fiyata kesinlikle almalısınız derim.
  • Bugün itibari ile sonunda aldım bir güzel ayarlarını yaptım ve gerçekten herkesin dediği gibi fiyatını hakeden bir ürün olduğuna bende katılıyorum
    Tavsiye eden arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler, almayı düşünen arkadaşlar hiç beklemesin altüstü 58 lira emin olun işinize yarar

• 3D olan filmleri buradan izleyebiliyor muyuz , herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ? Televizyonum 3 boyutu destekliyor ona göre de bir ayar lazım mı ?
  • Beyler fabrika ayarlarına döndürmek için ne yapacağımı birisi anlatabilir mi ? Kardeşim menüde ki yazıları bozmuş sanırım , hiç bir yazı gözükmüyor sadece menü ışıkları var.Mümkünse birisi ;

ayarlara gir , 4 kere aşağıya tıkla , açılan pencerede 3 kere aşağıya tıkla , sonra ok'a bas tarzında anlatabilir mi ?
  • Cihaz ilk açıldığında film sekmesi üzerinde açılıyor yapman gereken
    2 kere sağa kaydır ok bas ve ayarlara girmiş oluyorsun
    6 kere aşağı tuşuna bas ve ok de fabrika ayarlarına tıklamış oluyorsun
    Ve son olarak tekrar ok bas fabrika ayarlarına döner

• ihko İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • gncmasum kullanıcısına yanıt
    Televizyonum 3d olmadığı için test edemedim ama 3d oynatmıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Televizyonum 3d olmadığı için test edemedim ama 3d oynatmıyor diyorlar.

Cihazın bir üst sürümünü aldım bugün test ettim televizyonun orjinal kumandasından oldu , teşekkür ederim yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihko

Cihaz ilk açıldığında film sekmesi üzerinde açılıyor yapman gereken
    2 kere sağa kaydır ok bas ve ayarlara girmiş oluyorsun
    6 kere aşağı tuşuna bas ve ok de fabrika ayarlarına tıklamış oluyorsun
    Ve son olarak tekrar ok bas fabrika ayarlarına döner

Bunu yapmadan önce dilleri buldum türkçeye çevirdim oldu ama cihaz her başladığında eski haline dönüyor , ne garip bir şeydir bu...
  • Arkadaşlar uzaktan kumanda sıkıntısı yaşıyorum , dibine girmeden algılamıyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    ayarları kaydetmeyi deneyin
  • gncmasum kullanıcısına yanıt
    Uzaktan kumandası kötü cidden. Zaten cihazın tek kötü yanı bu. Cihazın ön tarafı (ışığının olduğu kısım) kumandayı algılayan kısım. O kısma direkt tutun kumandayı diğer taraflardan algılamıyor yoksa.
  • Selamlar. Ben de bu cihazdan kullaniyorum, nispeten memnunum. Altyazilar belli bi buyuklukten sonra tam olarak goruntulenemiyor, yazilar sagdan soldan kesik gorunuyor, bu sorunu yasayan var mi aranizda? Sanirim versiyon guncelleme vs yok bu cihazda degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 6 Ağustos 2013; 1:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan televizyonunuzun çözünürlüğünü belirleyin. Aynı sorun bende de vardı, görüntü kendi kendine büyüyüp sağdan soldan kesiliyordu ama ayarlayınca sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.