Arkadaşlar herkese selamlar, iyi kandiller! Everest HDM-555 ürünü hakkında bir sorum var. Bu cihaz MPEG4 (H.264) formatı ile TS/TP/M2T ve M2TS Bluray formatlarını destekliyor mu? TS/TP/M2T ve M2TS format desteği benim için önemli bu formatları destekleyen ve uygun fiyatlı bir Medya Player'a ihtiyacım var. WD TV LIVE HD MEDIA PLAYER HDMI gibi pahalı cihazların desteği var ama gün itibariyle Vatan'da WD player 275TL iken bu Everest HDM-555 74TL... Birde Türkçe altyazı desteğini sormak istiyorum, ç,ş,ı,ü,ğ gibi karakterleri sorunsuz gösterebiliyor mu? TS/TP/M2T ve M2TS formatlarını destekleyen ve Türkçe altyazı gösterebilen uygun fiyatlı başka player önerilerinize de açığım. Cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Tüplü TV kullanıyorum. bu ürün ile görüntü aktarımı nasıl yapabilirim. televizyonumda scart girişi var.
quote:Orijinalden alıntı: hakan2200 Tüplü TV kullanıyorum. bu ürün ile görüntü aktarımı nasıl yapabilirim. televizyonumda scart girişi var. Merhaba Bunun bir alt modeli olan HDM-455 bağlanır ama HDM-555 bağlanmaz. 455 olanda AV çıkışları var. 555 olanda yok. O yüzden tüplü tv ye bağlanmaz.