Şimdi Ara

Everest KB-R01 Rampage USB Klavye SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Everest KB-R01 Rampage USB Klavye SORUNU !!

Everest KB-R01 Rampage Driver'ını bulamadım yada everest klavye kullananlar varsa şu ekstra tuşları nasıl çalıştıracağımı söyleyebilirmi deli edicek beni yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• Merhaba Kardeşim bu ürünün Driveri yok tanıtımındada yer verilmemiş zaten ben birşey sorucaktım sana PAge Down Ve Page Up Tuşlarının Orda Lamba Simgeleri Var Onlara BAsınca Klavyenin ledlerimi açılıyor Klavyede led özelligi var mı ?
  • Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    Sanırım makro tuşlarına nasıl kayıt yapabileceğinizi kastediyorsunuz. Daha önce başka bir arkadaşada tahmini nasıl kullanabileceğini söylemiştim (bende olmadığı için emin değilim) kendisi olumlu olarak dönmüştü. Rec tuşuna basın, sonra istediğiniz tuş kombinasyonuna basın ve en son bu tuş kombinasyonunu kaydetmek istediğiniz g tuşuna basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Sanırım makro tuşlarına nasıl kayıt yapabileceğinizi kastediyorsunuz. Daha önce başka bir arkadaşada tahmini nasıl kullanabileceğini söylemiştim (bende olmadığı için emin değilim) kendisi olumlu olarak dönmüştü. Rec tuşuna basın, sonra istediğiniz tuş kombinasyonuna basın ve en son bu tuş kombinasyonunu kaydetmek istediğiniz g tuşuna basın.

Teşekkür ederim çok sağolun ekstra tuş yokmuş sadece klavyedeki kullanmadığım tuşları oraya yönelndiriyor güzelmiş :) ama
  • Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Tam olarak benim dediğim gibi mi oluyor? Yoksa arada başka tuşlara basmanız gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Rica ederim. Tam olarak benim dediğim gibi mi oluyor? Yoksa arada başka tuşlara basmanız gerekiyor mu?

evetde daha detayli anlatayim ilk bas bu tuslar ekstra tuslar degil malesef normak klavyede olan oyundayken kullanmadigi tulsark ona yonlendiriyorsun ;D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.