Şimdi Ara

Everest Rampage KB-R8 vs Logitech G105 vs Frisby FX-2 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıkta yazdığım klavyelerden birini almayı planlıyorum. Bu üçlüden hangisini almak daha iyi olur. İstediklerim ışıklı ve mekanik gibi olmasi Everest önde oluyor ama markadan dolayi biraz korkum var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa g105 almalısın. 1.si marka özelliği(kullanılan malzeme vb.) 2.si diğerlerine göre daha kullanışlı(G tuşlarına sahip) bana kalırsa profesyonel değilsen mekaniğin sana katacağı çok bir şey yok. Benim düşüncelerim böyle. Ben de yakın zamanda g105 alacağım.

• Oynayacağım 3 4 adet oyun var onlarda Bf4 Gta V ETS 2 Lol Drakensang ve H1Z1. Bunları sürekli oynayacağım. Bitirip sileceğim oyunlarda olacak The Witcher 3 AC serisi gibi. Almadan önce vatana gidip her birini deneyeceğim zaten. Ben sadece hangisi kullanışlı olur hangisi daha sağlam diye soruyorum. Cevap için teşekkür ederim bu arada.

• Henüz g105 i almadım fakat aralarında en sağlam ve en kullanışlı olanı o(en azından bana Yazılan yorumlarda öyleydi). Ben Everest'i ve Frisby'yi yazdığımda çoğunluk uzak dur dedi. Ben de o BÜYÜK çoğunluğa uyup g105 i alışveriş listeme ekledim

• Peki hocam aldığın zaman ayrıntılı bir inceleme konusu açar mısın?

• Inşallah diyim. Ne zaman elime geçeceği belli olmaz. En azından yakın bi zamanda alamayacağım. Ders çalışıyorum da. Ama elime geçince yapmayı düşünüyorum öyle bir şey.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55029678&p=1#55029678 mini incelemesi yapılmış daha önce buyur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim kardeş. Ben de Mayıs gibi almayı planlıyorum. Okul olduğundan dolayı evden uzaktayım. Şimdi alırsam boşuna almış olurum kullanamam çok ayda 1 eve gidiyorum

• Aynen alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Doğru tercih

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110947238&p=1#110955235 şu konuya bi bak derim göz önünde bulundur. Ben de yeni öğrendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.