Bildirim
Everest rampage KM-R7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam everest alma. ÇÖP. Elinde kalır. -
kardeş 120 tl'ye daha iyisini bulamadım ışıklı olması benim için çok önemli şuan elimde everest klavye ve mouse var evet dediğin gibi mouse bozuldu fakat klavye tık bile demedi. -
Arkadaşlar yardım edecek yok mu ? -
İllaki set istiyorsan cm storm devastator al 135 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylediğin üründe fena değil bi bakayım illa set olmasına gerek yok ayrı ayrı da olur. -
İsikli olmasi niye onemli ki? Butcen dusuk zaten klavyenin fazla bi onemi yok onemli olan mousetur her zaman.Dusuk butcede klavyeye para basmak aptalliktir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş gece oyun oynayacağım philips tvim var belki bilirsin ambilight özelliği var bu yüzden ışığı açmıyorum ayrıca ışıklı hoşuma gidiyor. Şuan ki klavyem ile gece kullanırken zorluk oluyor neyse zaten seroxatt arkadaşın dediği klavye hoşuma gitti onu alacağım cevaplarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 27 Temmuz 2015; 20:15:51 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba alacağın klavye bence gayet güzel ve şık f/p ürünü sen zaten beğenmişsin. İnceleme fırsatım oldu gayet şık dizayn edilmiş mekanik hissi veren tuş takımına sahip bir klavye ışık olayıda gerçekden çok tatlı olmuş ve karanlıkda eksta bi keyif veriyor. Mouse benim elime tam oturdu 3 farklı dpı ayarı var ve el hassasiyetinize göre bunu değiştirebilirsiniz. Eli yormayan ve kayma problemi yaşamıyorsunuz. Fiyatına göre malzeme kalitesi olsun gayet iyi bir ürün için rahat bir şekilde alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: amenraa35
Merhaba alacağın klavye bence gayet güzel ve şık f/p ürünü sen zaten beğenmişsin. İnceleme fırsatım oldu gayet şık dizayn edilmiş mekanik hissi veren tuş takımına sahip bir klavye ışık olayıda gerçekden çok tatlı olmuş ve karanlıkda eksta bi keyif veriyor. Mouse benim elime tam oturdu 3 farklı dpı ayarı var ve el hassasiyetinize göre bunu değiştirebilirsiniz. Eli yormayan ve kayma problemi yaşamıyorsunuz. Fiyatına göre malzeme kalitesi olsun gayet iyi bir ürün için rahat bir şekilde alabilirsin.
F\P ? Sanırım yenisin srn dostum. Everest çöptur. Eğer merak ettigin birşey olursa pmden yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amenraa35
Merhaba alacağın klavye bence gayet güzel ve şık f/p ürünü sen zaten beğenmişsin. İnceleme fırsatım oldu gayet şık dizayn edilmiş mekanik hissi veren tuş takımına sahip bir klavye ışık olayıda gerçekden çok tatlı olmuş ve karanlıkda eksta bi keyif veriyor. Mouse benim elime tam oturdu 3 farklı dpı ayarı var ve el hassasiyetinize göre bunu değiştirebilirsiniz. Eli yormayan ve kayma problemi yaşamıyorsunuz. Fiyatına göre malzeme kalitesi olsun gayet iyi bir ürün için rahat bir şekilde alabilirsin.
Kardeş sen hangi klavye iyi dedin anlamadım everest'i dediysen zaten kablo uzunluğunu bilmeden alamam. %90 cm devastator alacağım. -
cm devastator everest km r7'nin neredeyse aynısı everest km r7 alman daha iyi olur kablosu kısa değil tam boyutunu bilmesem de 2 metreye yakındır. Buda yeterli bir boy bence. -
Kardeş internette km-r7 ile ilgili pek bilgi bulunmuyor fakat devastatoru beyenen çok üstelik bu set cooler master yani daha kaliteli olması gerekmez mi?
cooler mastera kalitesiz diyemem ama everest km r7 de kaliteli 2 sinide inceleme fırsatım oldu. Arkadaşımda cm devastatoru ıntden aldı her hangı bır fark yok km r7 ile fakat km r7 nın klavyesi daha iyi geldi. everest den yana pişman olmazsın dlm 500 mouse unu kullanma fırsatım oldu bir süre aynı katagorideki bir çok mousedan daha iyi yani markaya ön yargınız olmasın yinede karar senin dostum en hayırlısını kullanırsın inş. -
Devastator siparişini verdim teşekürler inşallah sorun çıkmaz.
Hocam nasıl devastator r7den daha mı iyi -
Kardeş doğrusu daha kullanmadım yeni sistem topladım onunla kullanacaktım fakat ram arızalandı tasarım olarak özellikle mous çok hoş klavyede kötü değil. Yani aldığım için mutluyum. r7 den daha mı iyi dersen bilemem hiç r7 kullanmadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X