Şimdi Ara

EVEREST RAMPAGE SPECTRA R5 GAMING KLAVYE 75-100 TL TANITIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar klavyeyı 2 gun once 70 tl ye gittigidıyordan aldım cok memnun kaldım ve sızede tavsıye edıyorum

Klavyenın bır cok vıdeosu var sitelerde arkadaslar bende aklınıza ve benımde aklıma takılan soruları yanıtlayayım;

1.klavye boyutu hiç bir sitede yazmıyor nerden bulucam bunu????
    -klavye 500 mm * 223 mm
    ve 35mm yüksekliğe sahıp arkadaslar (ağırlığı 814 gr)

2.makro yapması zor mu yada oylesıne ses acma kapamaya mı yarıyorlar?

-arkadaslar rec tusu ile ıstedıgınız gecıkme ıle ıstedıgınız harflerı kolayca g1-5 tuslarına atayabılıyorsunuz
    ve el buyuklugunuzu tam olarak bılmıyorum ama g4 ve g5 tuslar tam olarak en kucuk parmagınıza oturuyor.

3.butun tuslarda aydınlatma var mı?

-makro ve kısayol tusları hariç hepsı aydınlatmalı arkadaslar ki makro tuslar cok bellı oluyor kısayol tuslarıda resımlerde gordugunuz gıbı kırmızı arkadaslar ayrıca lazer baskılı sılınmeyen tus var demısler

4-kablusu kalıtelı mı ve uzulungu ne kadar?

akım korumalı kalıtelı kablo arkadaslar ucu altın kaplama değil uzunluğu yaklasık 1.8 metre oalrak cok uzun

5. aydınlatmalar nasıl yeterlı mı cok mu parlak?

7 farklı renge sahip ve ustundekı fn + tuşlarıyla bırlıkte ıstedıgınız gıbı 7 farklı rengı secebılıyorsunuz
    ıster nefes alma ıster geçiş olarak renkler otomotık olarak değişiyor yıne aynı sekılde bunu tek rankle yapmakta mumkun

aydınlatmayı kapatabılıyorsunuz ıstedıgınız bı renkte sabıt kalabılıyor
    VE en onemlısı arkadaslar parlaklıgını 3 farklı secenekte az orta ve cok aydınlatma olarak ayarlayabılıyorsunuz

ayrıca windows tuşları değiştirilerek rampage sımgesı konulmus ve yıne fn yardımı ıle bu tusu kılıtleyebılıyorsunuz.

kısayol tuşlarında ise soldan saga dogru:

bılgısayarım-tarayıcı sayfası-postalar-sessız mod-prevıous tusu-ses acma tusu-ses kısma tusu-next tuşu

Sonuç olarak everest denılınce herkes bı cekınıyor zengın kullanıcıların tabırıyle ÇÖP bı marka deniliyor.

bence kasası sağlam bu fiyattakı rakıplerıne göre (logitech g103-a4 tech g800v) biraz daha ucuz

+ olarak da aydınlatması var somut olarak bunları soyleyebılırım arkadaslar cunku rakıp gordugum klavyelerı sadece bımeksde ve vatanda 5-10 dk gordum ve ınceledım ama sunu soyleyebılırım kı rampage güzel ucuz gamıng urunlerı uretıyor temız ve dıkkatlı kullanmayı bılırsenız urunden memnun kalacagınızi umuyorum

70 tl ye aldıgım satıcının lınkını atıcaktım ama stokda kalmamıs

iyi gunler yardımcı olduysam ne mutlu bana
    http://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-everest-rampage-spectra-r5-makrolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,7446126.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren20xxxx -- 5 Şubat 2017; 11:19:50 >

• BEN EVEREST RAMPAGE ÜRÜNLERİNİN GÜZEL BULUYORUM. FİYAT PERFORMANS ADLANDIRMASININ TAM HAKKINI VERİYOR.
  • hortlatıyorum ama şu kablo uzunluğunu yarım saattir arıyorum bu postta buldum. benim için önemli bir bilgiydi. teşekkürler
  • Kusura bakmayın ama Everest bana göre çöp bir marka. 1 yıl önce mouse almıştım 1 yıla çıkamadan elimde kaldı. Üstelik yanında gelen mouse pad'i ile beraber kullanınca mouse ekranda kendi kendine hareket ediyordu. Ürün aldığım yerde bir kere değiştirmeme rağmen o sorun devam etti hep. Ben de Everest marka kullanmamaya karar verdim.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Everest rampage bazen aynı urunu dha ucuza sunuyor rampage ismi de önemli ama dediğiniz gibi cok malzemeden ödün var siz gibi sorunlar yaşamadım rampage ürünleri kullandığım için fakat daha kaliteli ürünlere geçince kalitesiz olduğunu hissettim ama pahalı şeyler zaten kaliteli olmak zorunda rampage 100 tl stellseries 400 tl bu farkı göz önünde bulundurmak lazım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.