Şimdi Ara

everest sgm x9 mouse ve mouse pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 tl ye gold dan satın aldımda hatamı yaptım acaba nasıl bir mouse bu paraya bunu bulabıldım mouse ve pad beraber geliyor hatamı yaptım almakda.

• düşüncesi olan yokmu daha onaylanmadı iptal etsemmi
  • Mouse padin varsa iptal et. Mouse padi kaliteli onun dışında maximum 3 aya bozulur. Garanti filan da güvenme derim.
  • kaliteli bir mouse padım yok malesef birazda ikisi birlikde diye aldım zaten fazla hard kullanan degilim aslında aldıgım mouseler 1 2 sene gidiyor genelde:O
  • EVEREST MOUSE İYİ BİR ÜRÜNÜNÜ ALMIŞŞIN OYUNCU MOUSE PAD LE GELİYOR OLMASI AVANTAJLI EKSTRA 20 TL FİYATLARDA ALABİLİECEGİN BİR MOUSE PAD VAR İÇERSİNDE FİYAT UYGUN ÖZELLİK OLARAK 2400 DPİ OYUN ESNASINDA DPİ DEGİŞTİREBİLİR TASARIMI SAYESİNDE MÜKEMMEL TUTUŞ VE KULLANIM KOLAYLIGI SAGLAMASI BENCE İPTAL ETME İYİ BİR ÜRÜN SİPARİŞ VERMİŞSİN İYİ Kİ ALMIŞŞIM DİYECEKSİN
  • tam bir satıcı gibi konuştn kazandın beni iptal etmiycem teşekkürler :D
  • Bence en kötü oyun farelerinden biri. Ve farenin içinden çıkan Ped de, bir sürü desen olduğu için, algılayıcıyı mahveder. Benden demesi eğer küçük çaplı oyunlar veya İnternet de gezinmek için alıyorsan al. Yoksa imkanın varsa iptal et. Bende Öyle getir götür için Everest in 612 Modelli faresini alacağım galiba 765 de olabilir. Normal olarak da Razer Abyssus 2014 Essential almayı düşünüyorum.

Tavsiyem Sanal Marketim den Logitech G100 ve yanında gelen Sanal Marketim Qck ped. 52 TL idi galiba. Kesinlikle fiyatına göre kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batın Teknik

Ve farenin içinden çıkan Ped de, bir sürü desen olduğu için, algılayıcıyı mahveder.

Hocam bu dediğin tüm mouseler için geçerli mi? Şu an o mousenin içinden çıkan mouse pad ile Logitech G300S kullanıyorum. Sıkıntı çıkar mı ilerde?
  • İsterse dünyanın en kaliteli sensörü olsun (PMW3366) yani etkiler tek renk mousepad kullanmakta fayda var. Daha sağlıklı.
  • Geçenlerde ben de pad için aldım mouse u yeğenime verdim az deneyimledikten sonra. Mouse u kötü. Hatta berbat. Parmağın ileri geri tuşlarına basıyor yanlışlıkla. Pad güzel ama. Bu hafta sonu 20tl bence o paraya alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖP

• quote:

Orijinalden alıntı: THE LAST KING

EVEREST MOUSE İYİ BİR ÜRÜNÜNÜ ALMIŞŞIN OYUNCU MOUSE PAD LE GELİYOR OLMASI AVANTAJLI EKSTRA 20 TL FİYATLARDA ALABİLİECEGİN BİR MOUSE PAD VAR İÇERSİNDE FİYAT UYGUN ÖZELLİK OLARAK 2400 DPİ OYUN ESNASINDA DPİ DEGİŞTİREBİLİR TASARIMI SAYESİNDE MÜKEMMEL TUTUŞ VE KULLANIM KOLAYLIGI SAGLAMASI BENCE İPTAL ETME İYİ BİR ÜRÜN SİPARİŞ VERMİŞSİN İYİ Kİ ALMIŞŞIM DİYECEKSİN

Everestin sahibi bulundu

• BİRİLERİ BENİ EVERESTİN SAHİBİ YAPARAK ZENGİN ETTİ ÇOK MUTLU OLDUM TEŞEKKÜR EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.