Şimdi Ara

Everest SGM-X9 Usb Siyah Oyuncu 2 in 1 Pad + Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben gittigidiyor dan everest sgm-x9 sipariş ettim. İnternette bu fareyle ilgili nerdeyse hiç bilgi yok. Nasıl bir faredir ? Makro özelliği var mı? Cs go vs. oyunlarda sizce gereklimi makro ? Sağlam fare midir ? bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar Bide sizce x7 mi daha iyi x9 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpmtnrdm -- 15 Haziran 2015; 17:34:17 >

• Aldıktan sonra niye soruyor sun ki? Kişisel olarak ama ele oturuyor gibi. Ama Mouse pad Mouse harcar, ben deyim. Çok fazla desen var. Sensor iptal. Eğer çok sert bir
    oyuncu değilsen Mouse 1 yıl gider. Eğer sertsen 3 ay sonra çöpe. İptal etme hakkın varsa iptal et.
  • Batın Teknik B kullanıcısına yanıt
    Saolun ama genede fare benim hoşuma gitti
  • Hocam bende bu modeli almayı düşünüyorum.Konuya bakıyorum da 3 aylık neredeyse.Şimdiye kadar ki mouse ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 2 aya bozulmassa sukredin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla alalı 3 ay oldu ama hiçbir sorun çıkmadı. Gayet memnunum ele çok çok iyi oturuyo. Özellikle karanlıkta zaten gece lambası gibi, her türlü tavsiye ederim. kablosu da kumaş örgü zaten beni şu ana kadar hiç üzmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.