Şimdi Ara

evet aresin union clan ı ve liderini görmeyenler içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: diabolik191

şöyle elinde +8 cleaverları olan ama skill dizmeyi bile bilmeyenlerin benden iyi itemleri oluyo kendime yediremiyorum ya

• oo doğru adam eziq sen onu tek geçersin yaww
    önce kendine bak sen
  • adamın ustundekı shellerı grmuomusun da eziq diosun hadi onu geçtık dıleım grmedın ya elindekıler... bence ya gozluk al bır tane yada bu oyunu oğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: xengerekx

evet aresin 1. sıradaki union clan ını resmi lideri bana noob gibi geldi yorum sizin
    http://img241.imageshack.us/img241/3020/uninongz1.png

Dilin sürştü galiba noob kelimesini kendine dicektin
  • Ezıkmı o ezıkse artık
  • baya saglam adammıs
  • Kédi Uzanamadığı Ciğéré Pis Dér. fazLa Lafa Né Hacét AnLayan AnLadi..
  • Diyene bak
  • bu heralde priestın complete giydiğini falan zannedip complete göremeyince eziq sanmıştr
  • arkdas aresin en ii clanın baskanını(csli bide:D)eziq die yorumluo kendini dahamı üstün görüoki??2 daggerle olmuo bu işler.
  • güzelmiş aline sağlık. Ayrıca ezik diyenlere sesleniyorum o adam ezikse senin solucan kadar değerin olmaz
  • senin n00b dediğin adam int haliyle seni tekte alır
  • 1. sırada deiller^^
  • 1.si o ''cs'' şuan ne kadar edior bilmiorum ama areste onun bide +7 si olsa ne güzel olur 2.si Sen kendine bi bak çünkü areste oynuorsun
  • xıgenon da karus olanlar bilir llltriggalll adam da +8 lycaon satff ve +7 chıtın shield var dı
    ve de 76 lewel mageydi clan=pandora charın sahibi selim abi ve gerçekten cana yakın bi abiydi
    ayrıca mage 75 skill i manyaktı
    adam eziq ve sen de eziq
  • quote:

Orjinalden alıntı: xengerekx

evet aresin 1. sıradaki union clan ını resmi lideri bana noob gibi geldi yorum sizin
    http://img241.imageshack.us/img241/3020/uninongz1.png

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

o adam 76lwl be str priest haliyle wariora 6.2k damage wuruoo ben o clandaydımm arkımın charıyla

Adın nedir merak ettim
    bir kere vanesseta en son konuştugumda 67 lvl di.
    2. si bir battle priestin bir wariora 6.2k damage vermesi mümkün degil dir ki
    Bunu oyunun en iyi priestlerinden(Battle prest tir) bana malice debuff attık tan sonra vurdugu damage 2.7 k dır
    Sallama yapmak istiyorsan git lipton çay demle.
    ha nick nide söle bi konuşalım senle benim adım "Herbleben" pm at yada bekliyorum.
  • adama eziq diyon ama moradon da human kapısından lufer e geçmeye çalışmışın
  • vanessita ezık mı :) serverın en ıyı ıtemlı prıestlerınden 1 ı o o clandakılerın yarısı turk kalanları aynı sehırde yasayan ınsanlar cok severım ıyıdır kendısı ama ezık kelımesı komık lvl 79 bu arada :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.