arkdas aresin en ii clanın baskanını(csli bide:D)eziq die yorumluo kendini dahamı üstün görüoki??2 daggerle olmuo bu işler.
güzelmiş aline sağlık. Ayrıca ezik diyenlere sesleniyorum o adam ezikse senin solucan kadar değerin olmaz
senin n00b dediğin adam int haliyle seni tekte alır
1. sırada deiller^^
1.si o ''cs'' şuan ne kadar edior bilmiorum ama areste onun bide +7 si olsa ne güzel olur 2.si Sen kendine bi bak çünkü areste oynuorsun
xıgenon da karus olanlar bilir llltriggalll adam da +8 lycaon satff ve +7 chıtın shield var dı ve de 76 lewel mageydi clan=pandora charın sahibi selim abi ve gerçekten cana yakın bi abiydi ayrıca mage 75 skill i manyaktı adam eziq ve sen de eziq
o adam 76lwl be str priest haliyle wariora 6.2k damage wuruoo ben o clandaydımm arkımın charıyla
Adın nedir merak ettim bir kere vanesseta en son konuştugumda 67 lvl di. 2. si bir battle priestin bir wariora 6.2k damage vermesi mümkün degil dir ki Bunu oyunun en iyi priestlerinden(Battle prest tir) bana malice debuff attık tan sonra vurdugu damage 2.7 k dır Sallama yapmak istiyorsan git lipton çay demle. ha nick nide söle bi konuşalım senle benim adım "Herbleben" pm at yada bekliyorum.
adama eziq diyon ama moradon da human kapısından lufer e geçmeye çalışmışın
vanessita ezık mı :) serverın en ıyı ıtemlı prıestlerınden 1 ı o o clandakılerın yarısı turk kalanları aynı sehırde yasayan ınsanlar cok severım ıyıdır kendısı ama ezık kelımesı komık lvl 79 bu arada :)