olm onun yerine internet varmı var knight açıyonmu açıyon bazen açılmadığ yaniş xtrp dolmadığı zaman ne yapacan başlat>ağ bağlantıları( sağ tıkla özellikler tıkla)>lan ddaki internet bağlantısında onar de ben hep öle oluyor tapıom şıkırşıkır oynuom
quote:
Orjinalden alıntı: mayfa
yorum yokmuuu
imzan süpermiş
quote:
Orjinalden alıntı: solidussnake
oldu çok saol kardeş
+1
ben size bir öneri sunuyorum sadece .... Ban gibi smileyler kasmayınız lütfen Xtrapta Sorun yasayan ArkadasLarımız Koxp tan yararlanabilirler Koxp Xtrap ı acmadan oyuna giriyor. yani Xtrap ı atlıyor Sorun yasayan arkadaslar her gün baska bir id yazarak simdilik Xtrap Sorunundan kurtulabilirler.
bizde xtrap wermio ama oyuna girebilsek non pre...
beyler knightonline dosyasının içindeki xtrap dosyasını mı silicez anlayamadım bi de hata verince falan diyosunuz nanlayamadım yardım pls
arkadaşlar en köküne indiğimizde oyunu oynamamanın çözüm olcağını biliosunuz
Ewt oldu.Saol , allah razı olsun senden
Başlat>Çalıştır>"Cmd" Enter "ipconfig/flushdns" Enter komutunu yazdıktan sonra %100 girer.
quote:
Orjinalden alıntı: NeverBe
quote:
yorum yokmuuu
imzan süpermiş
katılıyorum
X trapı silersen oyun güvenlik modu tanınmadı diye hata verir sen ne kadar zakisin bööle
quote:
Orjinalden alıntı: dark.return
quote:
Orjinalden alıntı: NeverBe
quote:
yorum yokmuuu
imzan süpermiş
katılıyorum
bende katılıyorum süper manes123 herhangi biri bıçakçıyım elimde +8 stilotom war
DENİYCEM İNŞ. OLUR
quote:
arkadaslar iyi okuyun orda söyle yazdım slin xtarapı xpack silmeyin ama yoksa olmaz giremessiniz xpack yeniliyor xtarapı hata ortadan kalkıyor iyi okuyun ok
güldürmeyin beni.Xtrap klasörünü silince ,otomatik kendi yüklüyor tamamen.Girememe sorunu yaşamazsınız ama zamanınızı alır.
Xtrap ile ilgili hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Az önce xtrap hatası aldım (hata kodunu hatırlamıyorum ama, Apihack değil), hiç bir işlem yapmadım. Bir sonraki denememde girdim. Bu kadar ..
Ve yeter artık xtrap demeyin, kusacağım!..
yaf bu bende işlemedi ama ossun denedim dier ark lara da yaptırırım aynı şeyleri belki onlarda olur sen sıkma canını elbet olan biri çıkmıştır aramızdan emeğe saygı
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
sevver:manes 123 heyhangibiri ıd:mayfarogue lwl:33 ama:bıcakcıyım 2 adet +8 stillom var
Arkadaşım Denedim OLdu Xtrap Mixtrap Gelmiyor Çok Saol Xtrap Problemi Olan Arkadaşlar Kesin Çözüm Olarak Kullanasilir
Bnde de bi sorn olmadı saol emeğe saygı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme