Bildirim
Evet beyler Ctrl+V leri görelim. Eğlenelim biraz. (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
[Gizli İtiraf] ıtıraf edıyorum kı butun erkeklerden nefret edıyorum alaynız aynısınız ya neden hep aklınız fıkrınız hep aynı seyde kendımden bedenımden tıksınıyorum artık ıstemeye ıstemeye sırf sen mutlu ol dıye kendımı verdım ben sana namusumu verdım adı s---sız ...... herıf bumudur yanı erkeklıgınz sızın bu kadar mı delıkanlısınız hangı erkek ev arkdsna al senın olsun bırazda dıyerek teklf eder sevdıgını ya yeter ya yeterrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Not:lanırsam hakkınızı helal edin beyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 9 Mart 2013; 2:43:33 > -
You don’t need nobody but India
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Şıtaktu leke kesira .
Beyler arapca bu bilen birisi hayrina cevirirse:)
quote:
Orijinalden alıntı: **Nightmare**
System.out.println(String.format("%03d %7s %7s %11s", a, b, c, d));
programcılar cıkıyo acıgadersten mı kaldınz yoksa vize fln mı var ona mı calısıyosunuz ?
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rei Ogami
[Gizli İtiraf] ıtıraf edıyorum kı butun erkeklerden nefret edıyorum alaynız aynısınız ya neden hep aklınız fıkrınız hep aynı seyde kendımden bedenımden tıksınıyorum artık ıstemeye ıstemeye sırf sen mutlu ol dıye kendımı verdım ben sana namusumu verdım adı s---sız ...... herıf bumudur yanı erkeklıgınz sızın bu kadar mı delıkanlısınız hangı erkek ev arkdsna al senın olsun bırazda dıyerek teklf eder sevdıgını ya yeter ya yeterrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hala cozemedm saatin azizlignden olsa gerek. Kizmisin oglan mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne zaman bir büyük devireceğiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper1.6
U3QG6-NEQCJ-GEOFF-9TWUG
Hangi oyunun seriali bu asiri tanidik geldi bana
-
100-01000-001 Natural Sprıng Condıtıoner
"Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır: Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır."
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
Orijinalden alıntı: Rei Ogami
Hala cozemedm saatin azizlignden olsa gerek. Kizmisin oglan mi
bir arkadaşa göndermiştim.. Erkeğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurb3
quote:
Orijinalden alıntı: **Nightmare**
System.out.println(String.format("%03d %7s %7s %11s", a, b, c, d));
programcılar cıkıyo acıgadersten mı kaldınz yoksa vize fln mı var ona mı calısıyosunuz ?
yok dersten falan kalmadım. Bir proje üstünde çalışıyorum. -
Musait olursan arayiver ceparanin varsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?
quote:
Orijinalden alıntı: sniper1.6
U3QG6-NEQCJ-GEOFF-9TWUG
Hangi oyunun seriali bu asiri tanidik geldi bana
Oyun değil internet download manager
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X