Şimdi Ara

Evet beyler Ctrl+V leri görelim. Eğlenelim biraz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bune lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fwc550
  • quote:

Orijinalden alıntı: esC#

/>

uuuu beybii
  • http://m.youtube.com/watch?v=wYEbaz30w54

• Starda katırlar var. Survivor adasını sürüyorlar

• napıon lem
  • Yaklaşık 200.000 işçinin çalıştığı bölgedeki iskeletler incelendiğinde omurganın inanılmaz bir yüke maruz kaldığı ortaya çıkmıştır. Omurgaya binen aşırı yük buradaki taş taşıma işleminin güçlüğüne işaret etmekteydi.
  • Ban yerim
  • GOT Spoiler var Biraz Diziyi Izlemişler baksın

Kitapları Yalayış Yutmuş biri olarak Rhaegar'ın Kendisini Seçilmiş olarak görmediğini biliyorum yada Tahmin ediyorum Öyle görülüyordu Azor Ahai diye Teoriler bile görmüştüm zamanında.
    Daha Önce Yaşanmış Olayları Bilmek İsteyen Varsa Aşağıyı okuyabilir.
    Rhaegar Kendi Halinde biriydi Çocukken Kitaplara Müziğe düşkündü. Bir Kız olabilir diye dalga geçilirdi. 2.Kutsanmış Baelor bile denilirdi. Daha sonra Kılıçlara ve Savaşa ilgi duymaya başladı ve Kendini geliştirdi. Daha Sonra Harrenhal Turnuvası yapıldı ve Bu Turnuvada Olan Oldu Aşk ve Güzellik Kraliçesi Olarak Lyanna'yı Seçti Bu Turnuvada ve Lyanna Robert Baratheon'un Nişanlısıydı. Rhaegar Targaryen Daha sonra Lyanna Stark'ı kaçırdı. Brandon Stark Daha sonra Bunu Öğrenir Öğrenmez Kings Landing gitdi Rhaegar'ı tehdit etdi ve Aerys II Tarafından Tutuklandı. Rickard Stark Kings Landing Çağırıldı Oğlunun Yargılanması için.
    Savaşarak Yargılanma Talep Edince Deli Kral Aerys II Targaryen Hanedanının Silahi Ateştir Diyerek Rickard Stark'ı Ateşe verdi ve Oğlunu Özel bir Boğma Aletine bağlatdı ve Önüne bir Kılıç koydu. Kılıcı Almaya Çalışırken Brandon boğularak öldü Babasıda yanarak öldü. Bunlardan Sonra Robert Baratheon ve Eddard Stark'ın
    Kellesini Istedi Deli Kral. Jon Arryn Koruması Altında olan bir Nevi Eğitdiği iki Lord'u korumak için Isyan başlatdı ve Savaş başladı.
    Tully Hanesinin Savaşa Girmesi için Catelyn Tully Eddard Stark ile Kardeşi Lysa Tully ise Jon Arryn ile evlendirildi.
    Daha Sonra 3-4 Savaş yaşandı ve Bu Savaşlardan En büyüğü ve Kader Değiştireni Üç Dişli Mızrak Savaşıydı. Aerys II Bu Savaşta Lannister Hanesinden Yardım istedi Robert ve Rhaegar Bu Savaşta Karşılaştı ve Teke tek Savaştılar. İki Tarafta Çok iyi Savaştı Kısa Süre sonra Robert Çekicini Rhaegar'ın Göğsüne vurarak Zırhındaki Yakutları Nehire karıştırdı ve Rhaegar'ı öldürdü.
    Robert Baratheon Kazanınca Savaşın Kazanan Tarafı belli oldu. Geriye Kings Landing kalmıştı Tywin Lannnister Kings Landing'e Aerys II'nin Yardım İsteğine Cevap vermek için Ordusuyla Gitmişti. Varys Kapıyı açmaması Söylerken Üstat Pycelle Ikna ederek kapıyı açtırdı ve Lannister Askerleri Şehire girerek Görebildiği herkes'i Öldürdü Targaryen Çocuklarının Kafasını Duvarlara vurarak öldürtdü. Bu Arada Şehirin Düşeceğini Anlayınca Aerys II Şehirin Her Tarafındaki Çılgın Ateşleri Yakması İçin emir verdi ve Tywin Lannister'ın Kafasını kendisine getirmesini Emretdi.. Jaime giden Eli ve daha sonra Aerys II'i öldürtdü ve Tahta oturup Ilk kimin geleceğini Merak ederek bekledi. Ilk Eddard Stark geldi. Eddard ORADA Isteseydi Tahta oturup Krallığını Ilan edebilirdi ve Robert'ın Çok fazla Söylenme Lüksü olmazdı ama Eddard çekilip bekledi ve Robert'i Tahta oturtdu Her zaman bu yüzden Onurlu bir adam dememin sebeplerinden biridir. Adamın dibidir Arkadaştır.
    Aynı anda Toy of Joy ( Neşe Kulesinde ) Aerys II'nin Önemli Kral Muhafızları oradaydı Jaime o Yüzden Aerys II Öldürme Şansını buldu. Lyanna Stark burada saklanıyordu.
    Arthur Dayne Oshell Whent ve Gerold Hightower Lyanna Stark'ı koruyordu Aralarından Arthur Dayne Efsane bir Savaşçıdır belirteyim.
    Eddard Stark 6 Adamıyla Kuleye Geldi. Fakat Kurtarma Başarısız oldu ve Lyanna öldü. Eddard Stark ve Howland Reed Tek Kurtulanlardı Lyanna'ı Kuzeye kadar taşıdı ve Mahzen Mezara Gömdü. Robert Baratheon Sevdiğini Kaybetdi ve Cersei Lannister ile evlendirildi. Hiç bir Zaman Tamamen Mutlu olmuş denilemezdi.
    Daha Binlerce şey var Fakat Buraya Isteyen olursa yazarım Bilgileri tazeliyorum Zevkli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 25 Mart 2013; 1:45:04 >

• Hotspot Shield 2.88
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.