Şimdi Ara

EVET için herkes 1 neden yazsın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türk toplumu kendi kendini idare etme yeteneğine sahip değil ve devamlı başına bir lider istiyor.

İşin içinden çıkamıyor ve yük sırtından başkasına atıp kaçmak istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülke zaten düzelemez asla bir avrupa ülkesi rahatlığı yaşamayacağız.
    o yüzden
    EVET!!!
    diyorum.
  • Ben bir cahilim arastirmam etmem tvde aksama kadar survivor ask dizileri izlerim evet maddeleri bile bilmem evet diyorum

• Teammül denen saçmalıktan kurtulmak!
  • işte bu yalanlar'dan dolayı hayır

EVET için herkes 1 neden yazsın

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Bu nedir yav.

• işte bunlar için evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergokhan -- 22 Şubat 2017; 10:37:20 >
  • mesajım silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Orijinalden alıntı: subaortik

Bugün o iktidar var yarın senin seçtiğin gelince de bunu diyebilceksen eğer sen hayır demeye devam et konu parti değil kardeşim

Atatürk gelse bile hayır diyorum zaten. Parti olması beni ilgilendirmiyor. Ancak şahıs meselesi olayını bıraktım ben. Cb yeni sistemle hem parti başkanı hem cb oluyorken iş şahıs meselesini geçti bana göre.

Ataturk ve inönü tek adam olarak yaptı zaten gene gelse çıtınız çıkmaz bırak masal anlatmayı. Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edecez dedi etti , latin alfabesi getirdi, hilafeti kaldırdı, kılık kıyafete kadar el attı kimseyede sormadı ha bu arada insan haklarıymıs millet istiyormus istemiyormus dedi ve yaptı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin yersen Oylar açık verilip kapalı sayım yapılıyordu seçimlerde hayır bunlar sizin zihniyetiniz sizin yönetim şeklinizdi. Acaba kim diktatör Ondan sonra millet bize oy vermiyor çok aydınız çok zekiyiz diye dolanıyorsunuz. Cumhuriyet tarihi tamamen bir fiyasko utanç kaynağıdır. 80 yılda 67 hükümet bir sürü darbe halka eziyet zulm fakir cahil bırakılan halk. Yol yaptılar diye dalga geçiyorlar siz aya çıktınızda başörtüsünemi takıldı ?

ne saçmalamışsan artık. Tamam haklısın sen böyle devam et.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.