Şimdi Ara

Evet ping sorunu ve komedi olan TT konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah açtım csgo oynuyorum 160 ms bi bende bu kadar ms var adamların 30 civarı ben çıldırıyorum bir türlü oynayamadım aldım elime telefonu türk telekom teknik desteği aradım karşıma bi bayan çıktı dedimki ping sorunum var oyunda 160ms gecikmem var diyorum diyorki kopma sorununuzmu var hayır o değil diyorum diyo şuan kontrol ediyorum 10 dk mı aldı en az sonra dedi download ve ya upload sorunmuu dedi dedim hayır onlar değil ping sorunu diyorum anlamıyolar abi böyle birşeyden anlamayanları çalıştırıyolarya ben birşey demiyorum Türk Telekomuda bırakıcam taahhüt bitsin superonlineye geçiyorum ...

• Adsl ise gene aynı firmaya mahkumsun pingte neye müdahale edileceğini bilmiyorlar cs go ping sorunlu bir oyun.
  • Fiberim ama yabancılarda ping olmuyor farkındamısın tek Türklerde altyapı yok hocam :) oyundan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Adsl ise gene aynı firmaya mahkumsun pingte neye müdahale edileceğini bilmiyorlar cs go ping sorunlu bir oyun.

TTNETTEMİ ÇALIŞIYORSN ?
  • HAYIR
  • Kapatıp tekrar arasaydın arada bilgisiz müsteri temsilcileri denk geliyo
  • adsl kullanıyordum lol de pingim 65 civarıydı , fibere gectim pingim 85 lere cıktı üstelik hat degerlerim de çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.Jackson

adsl kullanıyordum lol de pingim 65 civarıydı , fibere gectim pingim 85 lere cıktı üstelik hat degerlerim de çok iyi

actual delay yiyorsun 13ms vdsl de
  • ne yapmak lazım adsl ye geri mi dönecez:)
  • m.Jackson M kullanıcısına yanıt
    santrale gidip ilgili bilişim uzmanını bulunca adam düzeltiyor fakat bağlı olduğun dslamın elektrikleri gitti yada reset attılar, default değere geri dönüyor. o yüzden uğraşmana değecek bir mevzu değil
  • Evet arkadaşlar arıza kaydından sonra 200 civarlarına yükseldi tebrik etmek lazım ttneti :D arıza kaydına devam dedim nereye kadar gidicek acaba
  • bugun bende bu beyinsiz sözde teknik elemana derdimi anlatana kadar ne çektim diyorumki modemdeki ışıklar sönmüyor ama bağlantım kopuyor online oyun oynayamıyorum video izleyemiyorum bana diyor kotayı aşmışsınız hızınız düşmüş ya diyorum bakın internetin yavaşlığı değil sorun bağlantım gidiyor bana yine kotayı anlatıyor 10 dk bunu anlatamadım hala aynı sorun bir lole gireyim diyorum 3-5 dk ya bir bağlantım gidiyor interetede giremiyorum 5-10 saniye sonra geri geliyor bu beyin yoksunları çözemez bu sorunu ne yapacağımıda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

bugun bende bu beyinsiz sözde teknik elemana derdimi anlatana kadar ne çektim diyorumki modemdeki ışıklar sönmüyor ama bağlantım kopuyor online oyun oynayamıyorum video izleyemiyorum bana diyor kotayı aşmışsınız hızınız düşmüş ya diyorum bakın internetin yavaşlığı değil sorun bağlantım gidiyor bana yine kotayı anlatıyor 10 dk bunu anlatamadım hala aynı sorun bir lole gireyim diyorum 3-5 dk ya bir bağlantım gidiyor interetede giremiyorum 5-10 saniye sonra geri geliyor bu beyin yoksunları çözemez bu sorunu ne yapacağımıda bilmiyorum

Ahahaha klasikk işte napmamız lazım bende bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkewell

Sabah açtım csgo oynuyorum 160 ms bi bende bu kadar ms var adamların 30 civarı ben çıldırıyorum bir türlü oynayamadım aldım elime telefonu türk telekom teknik desteği aradım karşıma bi bayan çıktı dedimki ping sorunum var oyunda 160ms gecikmem var diyorum diyorki kopma sorununuzmu var hayır o değil diyorum diyo şuan kontrol ediyorum 10 dk mı aldı en az sonra dedi download ve ya upload sorunmuu dedi dedim hayır onlar değil ping sorunu diyorum anlamıyolar abi böyle birşeyden anlamayanları çalıştırıyolarya ben birşey demiyorum Türk Telekomuda bırakıcam taahhüt bitsin superonlineye geçiyorum ...

Sene olmuş 2016 hala ping'in ne olduğunu bilmeyen teknik destek elamanı

Ben bi ara ttnet kullanırken bi ping sorunu yaşadım. Pingin normalde 20-30 olması gerekirken 150'den asagı düsmüyordu. Her şeyi denediler bi türlü çözemediler üstelik eve gelen adama "başlat > çalıştır > cmd" üzerinden ping atmayı gösteriyorum ms değerlerini görsün diye.

Adam bilgisayar kullanmayı bilmeyenler internet bağlatmış diyor güler misin ağlar mısın Sonra ttnet'ten ayrıldım ve kurtuldum. Baska bir firmadayım simdi sıkıntı yok ama ttnet'in eli her yerde galiba onların altyapısı kullanmak zorundalarmış.

Tekelcilik son bulsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Orijinalden alıntı: mertkewell

Sabah açtım csgo oynuyorum 160 ms bi bende bu kadar ms var adamların 30 civarı ben çıldırıyorum bir türlü oynayamadım aldım elime telefonu türk telekom teknik desteği aradım karşıma bi bayan çıktı dedimki ping sorunum var oyunda 160ms gecikmem var diyorum diyorki kopma sorununuzmu var hayır o değil diyorum diyo şuan kontrol ediyorum 10 dk mı aldı en az sonra dedi download ve ya upload sorunmuu dedi dedim hayır onlar değil ping sorunu diyorum anlamıyolar abi böyle birşeyden anlamayanları çalıştırıyolarya ben birşey demiyorum Türk Telekomuda bırakıcam taahhüt bitsin superonlineye geçiyorum ...

Sene olmuş 2016 hala ping'in ne olduğunu bilmeyen teknik destek elamanı

Ben bi ara ttnet kullanırken bi ping sorunu yaşadım. Pingin normalde 20-30 olması gerekirken 150'den asagı düsmüyordu. Her şeyi denediler bi türlü çözemediler üstelik eve gelen adama "başlat > çalıştır > cmd" üzerinden ping atmayı gösteriyorum ms değerlerini görsün diye.

Adam bilgisayar kullanmayı bilmeyenler internet bağlatmış diyor güler misin ağlar mısın Sonra ttnet'ten ayrıldım ve kurtuldum. Baska bir firmadayım simdi sıkıntı yok ama ttnet'in eli her yerde galiba onların altyapısı kullanmak zorundalarmış.

Tekelcilik son bulsun!

Türkiyede şöyle bi olay var Türk telekomun altyapısı var diğer firmalara o dağıtıyor başka firma altyapı kuramıyor diye biliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.